Titulinis » Naujienos » Lietuvos ledo rinktinė apdovanota bronzos medaliais (FOTO)

Lietuvos ledo rinktinė apdovanota bronzos medaliais (FOTO)

2017-04-29
hockey.lt informacija
 Pasaulio ledo ritulio čempionato IB divizione pergale pasirodymą baigusi Lietuvos rinktinė iškart po dvikovos su Kroatija buvo apdovanota bronzos medaliais.
 
Karšto palaikymo tribūnose sulaukusi rinktinė ant ledo papozavo fotografams ir iškart nuskubėjo į rūbinę.
 
Kaip visada, rinktinės vyriausiasis treneris Berndas Haakė apdovanojo geriausius rinktinės žaidėjus. Geriausiu gynėju pripažintas Mindaugas Kieras, puolėju - Darius Pliskauskas, naudingiausiu – Ugnius Čižas, o vartininko prizą , žinoma, gavo Artūras Pavliukovas.
 
Kaip įprasta, rungtynėse naudotą ritulį už debiutinį įvartį rinktinėje gavo Edgaras Protčenka, komandos techninis darbuotojas Vidmantas Mickevičius aidint audringiems plojimams rūbinėje iš trenerio rankų atsiėmė firminius marškinėlius.
 
„Ačiū jus visiems už pasirodymą čempionate. Ši trečia vieta buvo iškovota po sunkaus darbo ant ledo. Linkiu jums visiems sėkmės klubuose ateinantį sezoną ir nežinau kada mes su jumis susitiksime. Sėkmės jums Jūsų karjeroje“,- paspaudęs visiems žaidėjams rankas rūbinėje mįslingai sakė vyriausiasis treneris.
 
Beje, komanda iškarto po rungtynių nuskubėjo rengtis ir pietauti. Komanda iš arenos keliauja tiesiai į oro uostą ir dar šiandien grįš į Lietuvą.