Titulinis » Naujienos » Lietuvos ledo ritulio čempionato startas - su transliacijomis internete

Lietuvos ledo ritulio čempionato startas - su transliacijomis internete

2018-09-19
hockey.lt informacija
Prieš rytoj įvyksiantį Lietuvos ledo ritulio čempionato startą ledo ritulio aistruoliams puikios naujienos – pirmenybių kovas bus galima stebėti ne tik ledo arenose, tačiau ir tiesioginėse transliacijose internetu.
 
Lietuvos čempionatas startuos jau ketvirtadienį – rugsėjo 20 dieną 20:00 val. Elektrėnų ledo rūmuose, o į mačą atvykti negalintys žiūrovai turės galimybę sezono startą stebėti internetu. Intriguojantis mačas tarp praėjusio sezono finalininkų – Elektrėnų „Energijos“ ir „Kaunas Hockey“ komandų bus transliuojamas socialiniuose tinkluose Facebook bei Youtube ir internetinėje Delfi.lt televizijoje.
 
Praėjusio sezono finalininkų akistata nebus vienintelė, kurią šią savaitę galėsite išvysti internetu – penktadienį bus transliuojamas ir ne ką mažiau intrigos keliantis Vilniaus derbis tarp „Geležinio Vilko“ ir „Hockey Punks“ komandų. Vilniaus pramogų arenoje įvyksiančio mačo transliacija ledo ritulio gerbėjai galės stebėti rugsėjo 21 dieną, nuo 21:00 val.
 
Internetinėse rungtynių transliacijose žiūrovai galės mėgautis vaizdu iš dviejų kamerų, įdomiausių momentų pakartojimais, rungtynių santraukomis bei specialiai paruoštais grafikos elementais. Susitikimus žiūrovams padės stebėti ir rungtynių komentatoriai. Neatmetama galimybė, jog ateityje į internetines transliacijas bus įterpta dar daugiau naujovių.
 
Pirmuoju turu internetinės ledo ritulio transliacijos tikrai nesibaigs: šiuo metu sutarta ir dėl antrojo turo („Kaunas Hockey“ prieš „Energiją“ ir „Hockey Punks“ prieš „Geležinį Vilką“) bei trečiojo turo („Energija“ – „Geležinis Vilkas“ ir „Kaunas Hockey“ – „Hockey Punks“) mačų transliacijos, kurias taip pat galėsite išvysti minėtuose socialiniuose tinkluose bei DelfiTV.