Titulinis » Naujienos » Lietuvos ledo ritulio rinktinės puolėjas P.Gintautas dar sezonui lieka Norvegijoje

Lietuvos ledo ritulio rinktinės puolėjas P.Gintautas dar sezonui lieka Norvegijoje

2017-07-31
sportas.lt informacija
 22-ejų metų Lietuvos vyrų ledo ritulio rinktinės puolėjas Paulius Gintautas ketvirtą sezoną iš eilės praleis Haldeno „Comet“ klube antroje pagal pajėgumą Norvegijos lygoje.
 
 Šią naujieną pirmadienį paskelbė Norvegijos žiniasklaida. „Esu laimingas Haldene ir džiaugiuosi, kad galėsiu čia praleisti dar bent vieną sezoną. Komanda komplektuojama sėkmingai, o ar sugebėsime pakilti į elitinę Norvegijos lygą, kol kas sunku pasakyti. Galiu pažadėti, kad ant ledo atiduosiu visas jėgas ir darysiu viską, kad komandai šis sezonas būtų sėkmingas“, - Norvegijos žiniasklaidai kalbėjo P.Gintautas.
 
P.Gintautas į Haldeną atvyko 2014 m. Per keturis sezonus antroje Norvegijos lygoje lietuvis spėjo sužaisti jau 102 rungtynes. Per jas puolėjas įmušė 44 įvarčius ir atliko 34 rezultatyvius perdavimus.
 
 „Džiaugiamės, jog Paulius liko mūsų komandoje. Jis Haldene sužaidė keletą sėkmingų sezonų ir turi potencialo tapti rezultatyviausiu ekipos žaidėju. Jo greitis, technika ir originalūs sprendimai ant ledo padaro jį vienu iš svarbiausių komandos žaidėjų“, - teigė „Comet“ atstovas Glennas Johansenas.
 
 Beje, „Comet“ tapo elitinėje Norvegijos lygoje žaidžiančio „Sparta Sarpsborg“ klubo dukterine komanda. Taigi, jei P.Gintautas demonstruos gerą žaidimą Haldene, turės progą patekti į stipresnę ekipą. „Comet“ keletą pastarųjų metų yra viena stipriausių antros Norvegijos lygos komandų. 2015 m. ir 2017 m. ji užėmė antrąsias vietas ir žaidė pereinamajame turnyre dėl vietos Norvegijos elite.