Titulinis » Naujienos » Lietuvos ledo ritulio rinktinių žaidėjais rūpinsis rėmimo sutartį pasirašiusi Sportsales.lt

Lietuvos ledo ritulio rinktinių žaidėjais rūpinsis rėmimo sutartį pasirašiusi Sportsales.lt

2018-12-19
hockey.lt informacija
Pradėdamos naują etapą ir stodamos į naujus mūšius, Lietuvos ledo ritulio rinktinės savo gretose turės tikslus pasiekti padėsiančius pagalbininkus – asociacija „Hockey Lietuva“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Sportsales.lt, kuri tapo oficialia rinktinės ekipiruotės rėmėja.
 
Asociacija itin džiaugiasi galimybe sudaryti bendradarbiavimo sutartį su savo srityje Lietuvoje konkurentų neturinčia Sportsales.lt komanda, kurios aukščiausio lygio ekipiruotę bei profesionalų techninį aptarnavimą Lietuvos rinktinės nariai ir kiti ledo ritulio entuziastai renkasi jau ne vienerius metus. Šios įmonės savininkas – Aurelijus Kriščiūnas, pats ne vienerius metus atstovavo Lietuvos rinktinę ir puikiai supranta šių aspektų svarbą žaidėjams.
 
„Pasirašėme sutartį tikėdamiesi, kad tai padės ledo rituliui Lietuvoje toliau augti ir klestėti. Mes tikime Lietuvos rinktine ir jos žaidėjais bei viliamės, jog jie puoš mus savo pergalėmis bei džiugins visus gerbėjus.
 
Kadangi pats žaidžiu ledo ritulį jau 30-imt metų ir ne vienerius metus atstovavau Lietuvos ledo ritulio rinktinei, tad puikiai suprantu ekipiruotės ir techninio aptarnavimo svarbą. Pats pažįstu ir bendrauju su bene visais rinktinės atstovais, tad norisi, jog jie turėtų aukščiausio lygio įrangą. Sieksime ledo ritulininkams parūpinti viską ko jiems reikia, kad jie galėtų pasiekti daug gražių pergalių, o savo įranga būtų patenkinti visi rinktinės atstovai.
 
Norėtųsi, kad mūsų bendradarbiavimo laikotarpiu Lietuvos rinktinės parodytų savo charakterį ir atsidavimą, o tai jiems leistų pasiekti visus džiuginančių rezultatų“, - kalbėjo A. Kriščiūnas.
 
Aukščiausio lygio įranga galės džiaugtis ne tik jų kokybę „Turkish Airlines Baltic Challenge Cup“ metu jau išbandžiusi Lietuvos nacionalinė rinktinė, tačiau ir Lietuvos jaunimo bei jaunių rinktinės, kadangi Sportsales.lt dviem sezonams tapo oficialia visų trijų Lietuvos rinktinių ekipiruotės rėmėja.
 
Sportsales.lt galite rasti ne tik profesionaliausią ledo ritulio įrangą bei aukščiausios kokybės aptarnavimą visais ledo ritulio klausimais, tačiau ir galite sulaukti pagalbos norint pradėti sportuoti ar sportuojant mėgėjiškai. Parduotuvėje dirba apmokyti ir kvalifikuoti darbuotojai, kurie mylį šią sporto šaką bei yra orientuoti į sporto plėtrą ir jo skatinimą, tad tikrai neparduos žmonėms nereikalingos įrangos bei pasirūpins, kad įsigytumėte kokybišką ir jums reikalingą inventorių.
 
Visus ledo ritulio mylėtojus ir šią sporto šaką norinčius išbandyti žmones kviečiame aplankyti Sportsales.lt parduotuvę internete, arba jų parduotuvę Vilniuje, pramogų (ledo) arenoje, kuri įsikūrusi Ąžuolyno g. 9.