Titulinis » Naujienos » Lietuvos rinktinės nariai apmaudžiomis nesėkmėmis pradėjo „Oberliga“ atkrintamąsias varžybas

Lietuvos rinktinės nariai apmaudžiomis nesėkmėmis pradėjo „Oberliga“ atkrintamąsias varžybas

2019-03-16
hockey.lt informacija
Lietuvos rinktinės puolėjai Arnoldas Bosas ir Tadas Kumeliauskas penktadienį pradėjo atkrintamąsias varžybas trečioje pagal pajėgumą Vokietijos lygoje. Deja, bet „Oberliga“ atkrintamųjų startas jiems nesusiklostė sėkmingai – nesėkmes patyrė jų abiejų atstovaujami klubai.
 
Poros favorite laikyta ir namų pranašumą turėjusi A. Boso atstovaujama „Hannover Indians“ po nesėkmingos mačo pradžios sugebėjo ne tik panaikinti trijų įvarčių deficitą, tačiau ir likus šešioms minutėms įgyti persvarą, bet baudos minutės galiausiai pražudė jų ekipą ir jiems teko susitaikyti su nesėkme 5:7.
 
Šiose rungtynėse A. Bosas pasižymėjo rezultatyviu perdavimu.
 
Tuo tarpu T. Kumeliauskas su „ECDC Memmingen“ ekipa taip pat patyrė itin apmaudžią nesėkmę bei nesugebėjo atimti namų pranašumo iš „Saale Bulls Halle“ ledo ritulininkų ir patyrė nesėkmę 2:3. Svečius pražudė varžovų įvartis kritęs iki pagrindinio mačo laiko pabaigos likus vos dviem sekundėms.
 
Puolėjas iš Lietuvos šiame mače pasižymėjo įvarčiu, padėjusi išlyginti mačo rezultatą.
 
Antrąsias serijos rungtynes lietuvių ekipos žais jau sekmadienį.
 
Beje, atkrintamosiose varžybose Vokietijos aukščiausioje lygoje pralaimėjimą patyrė ir Lietuvos rinktinės trenerio Danielio Lacroix vadovaujama „Kolner“ komanda, kuri po pratęsimo 3:4 nusileido „ERC Ingolstadt“ klubui ir ketvirtfinalio serijoje atsilieka jau 0-2.