Titulinis » Naujienos » Lietuvos veteranų čempionato titulas - Elektrėnų Poseidono veteranams

Lietuvos veteranų čempionato titulas - Elektrėnų Poseidono veteranams

2018-05-24
NLRL
 
 
 
 
Šeštadienį, gegužės 19 d. Šiaulių Akropolio ledo aikštėje, įvyko finalinis 2017/2018 m. Lietuvos ledo ritulio veteranų čempionato turas.
Čempionato metu buvo surengti trys turai, kur keturios komandos iš Elektrėnų, Kauno, Klaipėdos bei Vilniaus atkakliai kovojo dėl nugalėtojų titulo.
Kaip ir buvo tikėtasi, Elektrėnų Poseidono veteranų komanda paskutiniame ture laimėjo dvejas rungtynes ir tik paskutinėse, įtemptose rungtynėse, rezultatu 0:1 nusileidusi Kauno Bizonų veteranams, tapo šio sezono čempionais. Tuo tarpu kauniečiai turo metu iškovoję tris pergales liko antri.
Labai atkaklus mūšis vyko tarp Klaipėdos ir Vilniaus komandų. Rungtynėms pasibaigus lygiomis, septynių baudinių seriją, po taiklaus A. Valantinavičiaus metimo, laimėjo ir trečią poziciją turnyrinėje lentelėje užsitikrino Klaipėdos Baltijos veteranų komanda. Vilniečiai visose rungtynėse demonstravę ypatingai kovingą žaidimą liko ketvirtoje vietoje.
Geriausiais turo žaidėjais pripažinti V.Škadauskas (Elektrėnai), M.Starkov (Kaunas), I.Plotnikov (Klaipėda) bei G.Bulauka (Vilnius) buvo apdovanoti individualiais prizais.
Čempionate dalyvavusioms komandoms įteiktos taurės bei atminimo medaliai.
 
 
 
Galutinė turnyrinė lentelė: