Titulinis » Naujienos » LRML B grupė: be pralaimėjimų žengiantys ORKL ir "Fenikso" staigmena

LRML B grupė: be pralaimėjimų žengiantys ORKL ir "Fenikso" staigmena

2015-11-24
LRML informacija
 Praeitą savaitę LRML B grupėje buvo sužaistos trejos rungtynės. Pirmose be pralaimėjimų žengiantys Vilniaus ORKL ledo ritulininkai be didesnės intrigos laimėjo prieš Vilniaus "Lokius" ir iškovojo ketvirtąją pergalę iš eilės, užtvirtindamas savo, kaip vienvaldžio grupės lyderio statusą. ORKL komandai po du įvarčius pelnė Domantas Varnys #63 ir Artiomas Sidorovas #5, po vieną kartą pasižymėjo Darius Tovianskij #9, Vladas Seniut #44 ir Nikolajus Sidorovas #77. "Lokių" komandoje pirmajame kėlinyje pasižymėjo Viačeslavas Ten #10 ir Michailas Škoda #45, dar vieną įvartį "Lokiai" įmušė rungtynių pabaigoje, tai padarė Aleksandras Mustafinas #13. Galutinis rungtynių rezultatas 7:3 (4:2; 1:0; 2:1) ORKL komandos naudai.
 
Sekančiose rungtynėse susitiko aršiai konkuruojančios komandos, tai antroje vietoje žengiantys  Elektrėnų "Sporto Centro" ledo ritulininkai ir jiems turnyrinėje lentelėje į nugarą kvėpuojantys Kauno "Monstrai". Kauniečiai buvo pranašesni, pamatus pergalei pasikloję per pirmuosius du kėlinius, po kurių švieslentėje degė skaičiai 5:0 "Monstrų" komandos naudai. Trečiajame kėlinyje elektrėniškiai pabudo ir laimėjo kėlinį rezultatu 3:1, tačiau pasivyti kauniečių jau neįstengė, tuo pačiu užleisdami jiems ne tik pergalę šiose varžybose, bet ir antrąją poziciją grupės turnyrinėje lentelėje. Kauno "Monstrams" du įvarčius pelnė Elanas Vasiliauskas #19, po vieną-  Nikolajus Nogtevas #5, Elvinas Kotvickis #4, Andrejus Voronovas #10 ir Simas Bakus #97. Elektrėnų komandoje savo sąskaitas įvarčiais papildė Tomas Kulevičius #20, Aurimas Navickas #27 ir Justinas Lukšys #9. Galutinis rezultatas 6:3 (3:0; 2:0; 1:3) "Monstrų" komandos naudai.
 
Trečiosios savaitės rungtynės baigėsi staigmena. Ledo ritulio senbuviai "Meteoro" komanda sensacingai nusileido debiutantams- "Fenikso" vyrams.
Rungtynės prasidėjo nokdaunu, kai "Feniksas" per nepilnas septynias pirmojo kėlinio minutes net triskart privertė "Meteorą" traukti ritulį iš savųjų vartų tinklo. Tai padarė Almantas Rastenis #48, Vytis Rožukas #3 ir Aleksejus Nepogodinas #8. Tiesa, "Meteorui" pavyko sumažinti atsilikimą, įvartį pelnė Genadijus Choruženko #12. Antrasis kėlinys ir vėl prasidėjo "Fenikso" įvarčiu, pasižymėjo Martynas Slapšys #17, tačiau šį kėlinį jau laimėjo "Meteoras", jo gretose po kartą įvarčius pelnė Mantas Buika #69 ir Marius Šalomskas #23. Trečiajame kėlinyje nei vienai komandai įmušti nepavyko ir Vilniaus "Fenikas" šventė pirmąją savo oficialią pergalę 4:3 (3:1; 1:2; 0:0).