Titulinis » Naujienos » M.Armalis sugrįžti ant ledo turėtų jau lapkritį

M.Armalis sugrįžti ant ledo turėtų jau lapkritį

2019-10-14
hockey.lt informacija
Lietuvos ledo ritulio rinktinės ir „Skelleftea“ klubo vartininkas Mantas Armalis tęsia savo reabilitaciją bei ruošiasi sugrįžimui į Švedijos aukščiausios lygos (SHL) kovas.
 
Gegužę, po pasaulio čempionato Kazachstane, lietuviui buvo operuotas pastaruosius keletą metų problemų kėlęs klubas, dėl kurio diskomfortą jautęs vartininkas negalėjo pademonstruoti geriausio savo žaidimo. Praėjus keletui mėnesių po atliktos operacijos M. Armalis jau artėja prie sugrįžimo į aikštę: kalbėdamas su hockeysverige.se žurnalistu 27-erių metų vartininkas atskleidė, jog jau kurį laiką dirba ant ledo ir sėkmingai tęsia savo reabilitaciją.
 
Nepaisant to, jog pastarąsias savaites individualiose treniruotėse lietuvis jau dirba beveik be suvaržymų, tikslios datos sugrįžimui mūsų šalies atstovas nustatyti nesiryžo. Tikimasi, jog ant ledo M. Armalis galės pasirodyti po tarptautinių mačų pertraukos, kuri numatyta lapkričio 6-10 dienomis.
 
Nors „Skelleftea“ klubas ir jo gerbėjai itin laukia M. Armalio sugrįžimo, kovoje dėl pirmojo vartininko pozicijos lietuviui teks rimtai pasistengti varžantis su puikiai sezoną pradėjusiu Gustafu Lindvallu, kuris šį sezoną demonstruoja itin solidų žaidimą atremdamas 92,7% varžovų metimų SHL pirmenybėse.