Titulinis » Naujienos » Mergaičių ledo ritulio diena keliasi į Kauną

Mergaičių ledo ritulio diena keliasi į Kauną

2015-02-27
hockey.lt informacija
 Vasario 28 dieną, Kauno Akropolyje, jau antrą kartą susitiks ledo ritulio entuziastės iš visos Lietuvos. Šis renginys labai svarbus visai ledo ritulio bendruomenei, nes reguliarios merginų treniruotės ir naujų žaidėjų pritraukimas veda pagrindinio tikslo link – merginų komandos sukūrimo.
 
Neseniai praūžus pirmajai mergaičių ledo ritulio dienai Vilniuje, Nacionalinė ledo ritulio lyga nusprendė tęsti šią gražią tradiciją ir organizuoti tokius renginius kituose miestuose. Didžiulio susidomėjimo ir pritarimo iš visų Lietuvos mergaičių sulaukusi šventė šio mėnesio pabaigoje keliasi į Kauną. Šį sezoną planuojami trys tokie renginiai, kurių pagrindinis tikslas – parodyti visuomenei, koks šaunus šis sportas bei pritraukti į jį naujų merginų.
 
Priminsime, kad šiuo metu Lietuvoje aktyviai ledo ritulį žaidžia 18 mergaičių, tačiau šios sporto šakos entuziasčių yra kur kas daugiau. Todėl renginys skirtas ne tik žaidėjoms, bet ir visoms merginoms, kurios norėtų išbandyti šią sporto šaką. Tokią unikalią galimybę jos turės jau antrą kartą.
 
Tad kviečiame visas žaidžiančias, žaidusias, ar norinčias žaisti ledo ritulį vasario 28 dieną nuo 14.45 val. į Kauno Akropolį. Merginas treniruos tarptautinės kategorijos teisėja ir profesionali trenerė Ramunė Maleckienė. Renginys nemokamas, tačiau pageidautina išankstinė registracija el. paštu: egle.kulikauskaite@hockey.lt.