Titulinis » Naujienos » Moterys iš Latvijos čempionato parsivežė unikalią patirtį

Moterys iš Latvijos čempionato parsivežė unikalią patirtį

2018-03-12
hockey.lt informacija
Kovo 10-11 dienomis Tukumse vyko trečiasis Latvijos moterų ledo ritulio čempionato turas. Paskutiniąsias ketverias čempionato rungtynes jame sužaidė ir lietuvės „Hockey Girls“.
 
Trečiojoje išvykoje lietuvėms teko pripažinti labiau patyrusių ir ne pirmus metus besitreniruojančių kaimyninės šalies merginų pranašumą. Abejos rungtynės prieš „L&L/JLSS” ekipą baigėsi rezultatais 0:5 ir 0:6, o kitos dienos rungtynės prieš „Laima Juniors“ baigėsi rezultatais 0:3 bei 0:7.
 
Pirmą kartą istorijoje atvirame Latvijos moterų ledo ritulio čempionate dalyvaujanti „Hockey Girls“ ekipa iš viso sužaidė 12 rungtynių ir iš 4 dalyvaujančių komandų užėmė paskutiniąją vietą.
 
Komandos trenerė Ramunė Maleckienė: „Į Latviją vykome nusiteikusios kovoti iki galo, tačiau įsitikinome, kad varžovės kur kas stipresnės ir labiau patyrusios. Atidavėme visas jėgas, bet to neužteko ir išsvajotų pergalių nepasiekėme. Vis dėlto manau, kad dalyvavimas Latvijos čempionate davė neįkainojamos patirties. Galimybė žaisti su stipresnėmis varžovėmis skatina tobulėti bei žengti pirmyn. Tikiuosi, kad tokią galimybę turėsime ir kitą sezoną, o po kelerių metų galėsime realizuoti svajones bei su moterų ledo ritulio rinktine dalyvauti pasaulio čempionate.“
 
Latvijos moterų ledo ritulio čempionato statistika: https://lhf.lv/lv/subtournament/258