Titulinis » Naujienos » N. Ališauskas antrą mačą iš eilės pasižymėjo puolime, „Dinamo“ pratęsė pergalių seriją (VIDEO)

N. Ališauskas antrą mačą iš eilės pasižymėjo puolime, „Dinamo“ pratęsė pergalių seriją (VIDEO)

2019-02-20
hockey.lt informacija
Pirmą kartą per savo karjerą Kontinentinėje ledo ritulio lygoje (KHL) Nerijus Ališauskas antrą mačą iš eilės pasižymėjo rezultatyviu perdavimu, o jo atstovaujama „Dinamo“ iškovojo dramatišką, bet labai reikalingą pergalę.
 
Trečiadienį Rygos klubas išvykoje trečiajame kėlinyje išvaistė dviejų įvarčių persvarą ir buvo priversta žaisti pratęsimą, kurio metu galiausiai 5:4 palaužė „Severstal“ ledo ritulininkus. Tiesa, situacija kovoje dėl vietos atkrintamosiose varžybose nepasikeitė: artimiausi Rygos klubo varžovai taip pat laimėjo savo mačus, tad „Vityaz“ prieš Latvijos ekipą vis dar pirmauja vienu, o „Sochi“ dviem taškais.
 
Šiame susitikime N. Ališauskas savo rezultatyvių balų sąskaitą papildė antrajame kėlinyje, kai tiksliu perdavimu į ataką išvedė Linusą Videllį, kuris surado Laurį Darzinį, o šis tiksliu metimu išvedė savo ekipą į priekį. Be rezultatyvaus perdavimo lietuvis taip pat per 18:54 min. atliko du metimus į vartus bei tris jėgos veiksmus.
 
Iš viso šiame sezone Lietuvos rinktinės gynėjas jau surinko 8 rezultatyvumo balus – pelnė 2 įvarčius bei atliko 6 rezultatyvius perdavimus.
 
Iki čempionato reguliaraus sezono pabaigos liko vienerios rungtynės, kurias „Dinamo“ žais išvykoje prieš lygos lyderę CSKA, kuri po pergalės šiandien jau užsitikrino pirmąją poziciją ir namų pranašumą visų atkrintamųjų varžybų metu.