Titulinis » Naujienos » N. Ališauskas džiaugėsi pergale, M. Kaleinikovas pasižymėjo dubliu, o „Hasle-Loren“ lietuviai dalijo rezultatyvius perdavimus

N. Ališauskas džiaugėsi pergale, M. Kaleinikovas pasižymėjo dubliu, o „Hasle-Loren“ lietuviai dalijo rezultatyvius perdavimus

2019-10-24
hockey.lt informacija
Trečiadienį įvairių šalių ledo ritulio čempionatuose buvo sužaisti dar vieno turo susitikimai.
 
Pergalę Kontinentinėje ledo ritulio lygoje (KHL) iškovojo Nerijaus Ališausko atstovaujama „Dinamo“ komanda. Rygiečiai namuose 2:0 palaužė „Traktor“ komandą ir iškovojo septintą pergalę sezone. 14 taškų po 20 turų turinti Latvijos ekipa vis dar žengia paskutinėje KHL vakarų konferencijos pozicijoje, bet nuo aštuntosios pozicijos, juos skiria vos trys taškai.
 
Šiame mače Lietuvos rinktinės gynėjas ant ledo praleido 19:10 min. ir prie nepriekaištingos komandos gynybos prisidėjo trimis blokuotais metimais. Be to N. Ališauskas taip pat dukart metė į vartus.
 
Norvegijos antroje lygoje („1. Divisjon“) rezultatyviais perdavimais išsiskyrė „Hasle-Loren“ lietuvių trijulė. Mūsų šalies atstovai asistavo visiems keturiems savo komandos įvarčiams: Danielius Bogdziulis atliko du rezultatyvius perdavimus, o Ilja Četvertako ir Danieliaus Nomanovo sąskaitoje buvo po vieną rezultatyvų perdavimą, tačiau jų pastangų neužteko. „Hasle-Loren“ išvykoje 4:6 nusileido lygos lyderiams „Lorenskog“ ledo ritulininkams.
 
Latvijos aukščiausioje lygoje (OHL) ir toliau pavydėtiną formą demonstruoja Markas Kaleinikovas. „Liepaja“ klubo lyderis pelnė du įvarčius ir pridėjo rezultatyvų perdavimą, padėdamas savo klubui 8:3 įveikti „Dinaburga“ klubą. Nugalėtojų gretose Paulius Rumševičius nepasižymėjo, o Karolis Krasilnikovas nebuvo registruotas rungtynėms. Tuo tarpu „Dinaburga“ gynėjas Kostas Gusevas per savo laiką ant ledo į rungtynių protokolą savo pavardės neįsirašė.
 
Kitame lygos mače Egidijus Binkulis nepasižymėjo, o jo atstovaujama „Zemgale“ 2:5 nusileido lygoje pirmaujančiai „Kurbads“ komandai.
 
Per 12 mačų 11 įvarčių jau pelnęs ir 7 rezultatyvius perdavimus atlikęs M. Kaleinikovas yra daugiausiai kartų lygoje įvarčiais pasižymėjęs žaidėjas, o pagal rezultatyvumo balus jį lenkia tik komandos draugas Bruno Zabis.