Titulinis » Naujienos » N. Ališauskas metus užbaigė puikiu įvarčiu (VIDEO)

N. Ališauskas metus užbaigė puikiu įvarčiu (VIDEO)

2018-12-30
hockey.lt informacija
Paskutinėse 2018-ųjų metų rungtynėse antrąjį savo karjeros įvartį Kontinentinėje ledo ritulio lygoje (KHL) pelnė Nerijus Ališauskas, kuris su klubu metus užbaigė pergalingai.
 
Sekmadienį lietuvio atstovaujama Rygos „Dinamo“ namuose 5:4 nugalėjo Maskvos „Dinamo“ klubą bei iškovojo 42-ąjį tašką per 43-ąsias rungtynes.
 
Antrąjį šio susitikimo šeimininkų įvartį pelnė Lietuvos rinktinės gynėjas N. Ališauskas, kuris šešioliktąją mačo minutę pasižymėjo galingu šūviu iš toli, kuris nepaliko jokių vilčių dukart pasaulio čempionui Aleksandrui Jeriomenko. Šiame mače kiek daugiau nei 20 minučių ant ledo praleidęs (20:17) gynėjas taip pat blokavo du varžovų metimus bei atliko vieną jėgos veiksmą.
 
Tai buvo antrasis N. Ališausko įvartis per 30-ąsias sužaistas rungtynes. Be dviejų tikslių smūgių lietuvio sąskaitoje taip pat yra ir trys rezultatyvūs perdavimai.
 
Naujuosius metus „Dinamo“ pasitiks devintoje KHL Vakarų konferencijos vietoje, o kovą dėl vietos atkrintamosiose varžybose Latvijos klubas pratęs jau kitų metų pradžioje – sausio 4 dieną.
 
N. Ališausko įvartis: