Titulinis » Naujienos » N. Ališauskas pagerino asmeninį rekordą, bet „Dinamo“ ir vėl liko be pergalės

N. Ališauskas pagerino asmeninį rekordą, bet „Dinamo“ ir vėl liko be pergalės

2018-12-06
hockey.lt informacija
Penktąją nesėkmę iš eilės Kontinentinėje ledo ritulio lygoje (KHL) patyrė Rygos „Dinamo“ komanda, kurios gretose dar vieną savo asmeninį rekordą pagerino Nerijus Ališauskas.
 
Trečiadienį rygiečiai išvykoje po pratęsimo 2:3 nusileido „Sochi“ komandai. Latvijos klubas likus septynioms minutėms iki trečiojo kėlinio pabaigos dar turėjo dviejų įvarčių deficitą, tačiau per likusį laiką sugebėjo išlyginti rezultatą ir pasiųsti rungtynes į pratęsimą. Jo metu įvarčių pelnyta nebuvo, o baudinių serijoje nepriekaištingai sužaidę „Sochi“ žaidėjai pasižymėjo visais keturiais bandymais ir nepaliko „Dinamo“ jokių vilčių pagalvoti apie pergalę.
 
Šiose rungtynėse N. Ališauskas pagerino dar vieną savo karjeros rekordą – jis ant ledo praleido net 25:03 minutes. Per šį laiką pirmajame penkete žaidęs lietuvis kartą metė į vartus, atliko tris jėgos veiksmus, blokavo du metimus ir išprovokavo vieną varžovų pražangą.
 
Nepaisant patirto pralaimėjimo „Dinamo“ ir toliau išlieka aštuntoje KHL Vakarų konferencijos pozicijoje, tačiau artimiausius varžovus iš Podolsko jie lenkia vos tašku.