Titulinis » Naujienos » N.Ališauskas: buvo labai daug kietos kovos

N.Ališauskas: buvo labai daug kietos kovos

2017-08-23
hockey.lt informacija
 Kontinentinėje ledo ritulio lygoje (KHL) debiutavęs Lietuvos rinktinės gynėjas Nerijus Ališauskas pirmosiose rungtynėse labiausiai norėjo savo komandos pergalės. 26-erių žaidėjas kartu su naujuoju savo klubu Rygos „Dinamo“ debiutinėse rungtynėse patyrė pralaimėjimą Omske, kur 1:3 nusileido vietos „Avangard“ komandai.
 
Liūdėti po pralaimėjimo nebuvo kada, kadangi iškart po dvikovos laukė kelionė į Novosibirską, kur ketvirtadienį jau laukia antroji sezono kova su vietos „Sibir“ klubu.
 
„Džiaugsmo po debiuto KHL daug nėra, nes norėjosi komandos pergalės“,- jau Novosibirske ruošdamasis antrosioms rungtynėms hockey.lt portalui sakė N.Ališauskas.
 
Pirmosiose rungtynėse žaidęs 13:20 min – mažiausiai visoje komandoje gynėjų gretose, lietuvis tam turėjo svarią priežastį.
 
„Dideli greičiai ir daug kietos kovos. Trečiajame kėlinyje stipriai susitrenkiau nugarą ir skaudėjo kiekviename žingsnyje. Nenorėjau palikti komandos ir koviausi iš paskutiniųjų, tačiau rezultatui tapus 1:3 nuspręsta mane į aikštelę nebeleisti. Dabar viskas gerai, ruošiuosi antram mačui“,- sakė N.Ališauskas.