Titulinis » Naujienos » N.Ališauskas įsivėlė į muštynes, o jo atstovaujama ekipa patyrė pralaimėjimą

N.Ališauskas įsivėlė į muštynes, o jo atstovaujama ekipa patyrė pralaimėjimą

2015-10-05
Sportas.lt informacija
Pirmadienį Rusijos Aukščiausioje ledo ritulio lygoje (VHL) Nerijus Ališauskas įsivėlė į muštynes, buvo nubaustas 30 baudos minučių, o jo atstovaujamas Karagandos „Saryarka“ (Kazachstanas) klubas svečiuose 1:3 (0:1, 1:2, 0:0) nusileido Sarovo „HC Sarov“ ekipai.
 
Antrojo kėlinio pradžioje N.Ališauskas panaudojo neleistiną jėgos veiksmą prieš vieną iš savo varžovų, o netrukus Sergejus Smurovas kibo į atlapus lietuviui, prasidėjo muštynės, tačiau jas greitai nutraukė teisėjai.
 
Lietuviui viso buvo skirta 30 baudos minučių - 5 už smūgį į kaklą ir galvą, 5 minutes už muštynes ir 20 minučių drausminė nuobauda.
 
Nugalėtojams po įvartį pelnė Romanas Konkovas (5:57), Aleksandras Poliakovas (20:30) ir Ildaras Valeyevas (27:18).
 
Vienintelį įvartį „Saryarka“ ekipai pelnė Valentinas Pyanovas (22:22).
 
N.Ališauskas per šešerias sužaistas rungtynes VHL pirmenybėse atliko vieną rezultatyvų perdavimą.
 
Po šios pergalės „HC Sarov“ (18 tšk.) iš devintosios pozicijos pakilo į šeštąją, o „Saryarka“ per vienuolika rungtynių surinko 13 taškų ir 26 komandų pirmenybėse užima 13-ą vietą.
 
Artimiausias rungtynes „Saryarka“ žais jau spalio 7-ą dieną svečiuose prieš Volžsko „Ariada“ (Rusija) ledo ritulininkus.
 
Sportas.lt primena, kad šeštadienį vykusiose rungtynėse „Saryarka“ svečiuose 3:1 (1:0, 2:1, 0:0) nugalėjo Kazanės „Bars“ (Rusija) ekipą. N.Ališauskas tada žaidė beveik penkiolika minučių, per kurias du kartus smūgiavo į vartus.