Titulinis » Naujienos » Nedaug žaidybinio laiko gavęs N. Ališauskas su „Dinamo“ iškovojo pergalę

Nedaug žaidybinio laiko gavęs N. Ališauskas su „Dinamo“ iškovojo pergalę

2018-09-11
hockey.lt informacija
Pirmąjį kartą ant ledo šio sezono Kontinentinės ledo ritulio lygos (KHL) mače iščiuožęs Nerijus Ališauskas daug trenerio pasitikėjimo negavo, tačiau jo atstovaujama Rygos „Dinamo“ komanda iškovojo pergalę.
 
Rygoje rungtyniavusi Latvijos komanda 4:2 įveikė Maskvos „Dinamo“ ekipą bei iškovojo trečiąją pergalę šiame KHL sezone.
 
Jau pačioje šio susitikimo pradžioje Brandonas McMillanas užsidirbo dvi baudos minutes, tad pirmą kartą šiame sezone ant ledo N. Ališauskas pasirodė komandai turint kiekybinį deficitą. Deja, bet lietuviui ir jo brigadai apsaugoti vartų nepavyko – varžovai pasižymėjo ir įsiveržė į priekį 1:0.
 
Nepaisant anksti praleisto įvarčio šeimininkai dar pirmajame kėlinyje rezultatą išlygino, o antrajame pasižymėjo dar du kartus bei įgijo dviejų įvarčių persvarą, kurios svečiai iš Maskvos taip ir nepanaikino.
 
Tik pirmoje pirmojo kėlinio dalyje žaidęs N. Ališauskas ant ledo pasirodė vos 5 kartus ir sužaidė 2:53 minutės bei blokavo 1 metimą. Vėliau jį trečiajame penkete pakeitė Dmitrijus Shuleninas, kuris pelnė trečiąjį „Dinamo“ įvartį.
 
Po penkių turų savo sąskaitoje 7 taškus turinti „Dinamo“ KHL Vakarų konferencijoje žengia trečia. Kitas rungtynes jie žais sekmadienį, išvykoje prieš „Kunlun Red Star“ komandą.