Titulinis » Naujienos » Nuostabus lietuvių sekmadienis Vokietijoje: neįtikėtini pasirodymai ir nė vieno pralaimėjimo

Nuostabus lietuvių sekmadienis Vokietijoje: neįtikėtini pasirodymai ir nė vieno pralaimėjimo

2019-02-11
hockey.lt informacija
Sekmadienį kovas Vokietijoje įspūdingai tęsė šioje šalyje žaidžiantys lietuviai, kurie surengė puikius pasirodymus.
 
Trečioje Vokietijos lygoje („Oberliga“) dar kartą sužibėjo Tadas Kumeliauskas, kuris per nepilną mėnesį antrą kartą pelnė tris įvarčius bei išplėšė savo komandai pergalę. Šįkart „ECDC Memmingen“ ekipai atstovaujantis puolėjas „hat-tricką“ pelnė rungtynėse su „ERC Bulls“ klubu. Trečiąjį savo įvartį mūsų šalies atstovas pelnė jau pratęsime, o prie savo tikslių smūgių 7:6 pasibaigusiame mače jis pridėjo ir rezultatyvų perdavimą bei užsidirbo 4 baudos minutes.
 
Atrankoje į trečiąją Vokietijos lygą („Oberliga/Bayernliga“) sužibėjo dar du mūsų šalies atstovai. Povilas Verenis dubliu padėjo „EHC Waldkraiburg“ klubui 6:2 palaužti „Eishackler“ ledo ritulininkus. Tuo tarpu Domantas Čypas taip pat turėjo įsimintiną vakarą: gynėjas atliko tris rezultatyvius perdavimus bei džiaugėsi pergale 7:2 prieš „Gladiators“ ekipą.
 
Tuo tarpu ketvirtoje Vokietijos lygoje („Regionalliga“) rungtyniaujantys Danielius Bogdziulis ir Danielius Nomanovas neturėjo sau lygių rungtynėse su „Adendorfer EC“ klubu. Pirmasis pelnė keturis įvarčius bei atliko keturis rezultatyvius perdavimus, o nedaug nuo jo atsilikęs D. Nomanovas mačą baigė su trimis įvarčiais ir keturiais rezultatyviais perdavimais. Visa tai lėmė įspūdingą jų klubo pergalę 14:1.
 
Kitiems dviem šioje šalyje rungtyniaujantiems lietuviams asmeniškai sužibėti nepavyko, tačiau ir jie iškovojo pergales. Arnoldas Bosas pirmą kartą per devynis mačus „Oberliga“ pirmenybėse ledą paliko be taškų, tačiau jo klubas ir toliau neklumpa, šįkart 5:3 nugalėjęs „Fuchse Duisburg“ ledo ritulininkus. Tuo tarpu Donatas Žukovas nuo suolo stebėjo savo atstovaujamos ekipos pergalę 7:2 prieš „EV Fussen“ ledo ritulininkus „Oberliga/Bayernliga“ turnyre.