Titulinis » Naujienos » Oficialų debiutą E. Krakauskas pažymėjo dviem įvarčiais Šveicarijos taurėje

Oficialų debiutą E. Krakauskas pažymėjo dviem įvarčiais Šveicarijos taurėje

2018-09-19
hockey.lt informacija
Į oficialų sezono startą sėkmingai trečiadienį žengė Emilijus Krakauskas, kuris pirmajame oficialiame mače naujoje ekipoje pelnė du įvarčius bei iškovojo užtikrintą pergalę.
 
Lietuvos rinktinės puolėjo atstovaujamas klubas pirmąjį oficialų sezono mačą sužaidė Šveicarijos taurės turnyre. Ten „EHC Kloten“ burtai suvedė su „Rheintal“ klubu, kuris varžosi ketvirtajame pagal pajėgumą šalies divizione. Su varžovais iš žemesnio diviziono lietuvio ekipa susitvarkė be jokių problemų ir iškovojo triuškinamą pergalę 13:0.
 
Šiame mače E. Krakauskas rungtyniavo trečiajame ekipos penkete ir pelnė trečią bei dešimtą komandos įvarčius. Įdomu, kad 21-erių metų lietuvis buvo vyriausias savo puolimo trejeto narys: su juo rungtyniavo metais jaunesnis Adrianas Wetli ir 17-metis talentas Julianas Mettleris, kuris šiemet buvo vienas iš rezultatyviausių pasaulio jaunimo iki 18 metų pirmenybių elitinio diviziono žaidėjų.
 
Jau penktadienį „EHC Kloten“ pradės savo kovas ir antrajame Šveicarijos divizione (NLB). Pirmoji jų varžovė - „Winterthur“ komanda.