Titulinis » Naujienos » Olimpinėje žiemos sporto šakų dienoje gausiomis pajėgomis dalyvavo ir ledo ritulys

Olimpinėje žiemos sporto šakų dienoje gausiomis pajėgomis dalyvavo ir ledo ritulys

2016-02-08
hockey.lt informacija
 Druskininkuose trečią kartą surengtoje olimpinėje žiemos sporto šakų dienoje šiais metais aktyviai reiškėsi ir ledo ritulio bendruomenė.
 
Druskininkų „Snow arena“ šalia kitų sporto šakų įsitaisęs ledo ritulys gavo nedidelę aikštelę, kurioje vos tilpo šeši žaidėjai, tačiau surengė parodomąsias rungtynes. Jose žaidė Kauno „Griunvaldo“ ir Vilniaus SLRA komandos.
 
Lauke, šalia arenos buvo galima išmėginti jėgas smūgiuojant ritulį į vartus ir išmatuojant smūgio greitį. O taip pat buvo galima pabandyti rankos taiklumą metant ritulius į vartus.
 
„Šventė pavyko. Nors buvome šiek tiek įsprausti į rėmus, tačiau pavyko žiūrovus supažindinti su ledo rituliu, leisti pamėginti jiems savo jėgas. Kitais metais tikimės būti dar įdomesni ir parengti dar įdomesnių atrakcijų“,- po šventės sako asociacijos „Lietuvos ledo ritulys“ (LLR) tarybos narys, šventės koordinatorius Olegas Tarasovas.
 
Visi šventės dalyviai buvo apdovanoti Lietuvos olimpinio komiteto dovanomis.
 
LLR dėkoja „Griunvaldo“ ir SLRA klubams, kurie rado laiko įtemptu sezono metu atvykti į šventę ir atstovauti Lietuvos ledo rituliui.