Titulinis » Naujienos » Oro sąlygos koreguoja ledo ritulio klubų planus

Oro sąlygos koreguoja ledo ritulio klubų planus

2015-01-05
hockey.lt informacija
 Sekmadienį turėjęs įvykti „žiemos klasikos“ derbis Rokiškyje atidėtas. Rokiškio „Rokiškio“ ir Juodupės „Juodupės“ ledo ritulio klubai tarpusavio susitikimą atidėjo vėlesniam laikui, mat šiltas oras ir ne itin kokybiška ledo šaldymo įranga Rokiškyje pakišo koją klubų planams.
 
Esant pliusinei temperatūrai Rokiškyje galima organizuoti varžybas, tačiau pastarajai dvikovai sutrukdė tai, jog dar pora dienų prieš lijo lietus ir aikštėje telkšojo balos. Vakar Rokiškyje iškrito beveik 10 centimetrų sniego, kuris irgi rungtynių organizavimui naudingas nebuvo.
 
„Turim problemų su šaldymo įranga, tačiau šįkart kalta buvo ne ji. Gamta padarė savo, o mūsų arenai trūksta stogo. Vienintelė tokia aikštė Lietuvoje, tad neturime ir patirties, ir su kuo pasidalinti dėl vienų ar kitų niuansų“,- sakė Rokiškio rajono sporto centro vadovas Augenijus Kriukelis.
 
Gamtą keikė ir panevėžiečiai, kurie pradėjo lieti ledą dar per šventes ir norėjo surengti draugišką naujametinį turnyrą, tačiau ir jiems sutrukdė oro sąlygos.
 
Dabar į dangų neramiai žiūri Juodupės entuziastai, kurie sulaukė šalčio, pradės lieti ledą, tačiau visą jų triūsą perniek pasiųsti gali gamta. Žadama, jog savaitgalį bus keli laipsniai šilumos, o „Juodupė“ savaitgalį norėtų priimti Kauno ir Kaliningrado klubus.