Titulinis » Naujienos » P. Gintautas dar du metus gins "Comet" garbę

P. Gintautas dar du metus gins "Comet" garbę

2021-05-14
hockey.lt informacija
Lietuvos rinktinės puolėjas Paulius Gintautas karjerą toliau tęs Norvegijoje – lietuvis pasirašė naują sutartį su Haldeno „Comet“ klubu.
 
Į Norvegijos antroje lygoje besivaržančią komandą lietuvis atvyko  2014-2015 m. sezono metu ir kitąmet pradės jau aštuntąjį savo sezoną šioje ekipoje. Su „Comet“ komanda P. Gintautas pasirašė naują dviejų metų sutartį.
 
„Paulius yra labai svarbi mūsų puolimo dalis. Jis kiekvieną sezoną sėkmingai renka rezultatyvumo balus ir yra tikra įvarčių mašina. Negana to, kitos jo puolimo savybės taip pat nuolatos tobulėja, o jis vis labiau tobulina ir savo gynybinius sugebėjimus. Bus labai smagu stebėti jo tobulėjimą artimiausių dviejų sezonų metu“, - po sutarties pasirašymo kalbėjo „Comet“ vadovas Martinas Engebretsenas.
 
Praėjusiame sezone P. Gintautas per 22 sužaistus susitikimus surinko net 37 rezultatyvumo balus (24 įvarčiai ir 13 rezultatyvių perdavimų). Tiesa, antrą sezoną iš eilės „Comet“ viltis prasibrauti į aukščiausią šalies lygą užvėrė šalyje priimtas sprendimas nutraukti visus sporto čempionatus.
 
„Labai malonu pasirašyti naują sutartį su „Comet“ klubu ir žinoti, jog ateinančius sezonus vilkėsiu žalius marškinėlius. Dabar belieka viltis, kad surinksime gerą komandą ir turėsime galimybę kautis dėl vietos aukščiausioje lygoje, kuri iš mūsų pastaraisiais metais buvo atimta. Noriu kiek įmanoma labiau padėti savo komandai, kad ji pagaliau sugrįžtų į stipriausią šalies divizioną. Tuo pačiu žinau, kad artėju prie rezultatyvumo rekordo, todėl, žinoma, būtų labai smagu jį sumušti“, - apie naują sutartį ir tikslus pasakojo lietuvis.
 
Per septynis iki šiol sužaistus sezonus P. Gintautas ne tik tapo klubo gerbėjų favoritu, tačiau jau dabar įsirašė savo vardą į klubo istoriją: pagal pelnytus įvarčius (144) jis klubo istorijoje užima antrąją poziciją ir nuo rekordo jį skiria vos devyni tikslūs metimai, o pagal rezultatyvumo balus (249) 26-ejų metų ledo ritulininkas klubo metraščiuose žengia ketvirtas