Titulinis » Naujienos » P. Gintautas lieka ištikimas „Comet“ komandai

P. Gintautas lieka ištikimas „Comet“ komandai

2019-05-16
hockey.lt informacija
Pastaruosius penkerius metus Norvegijos „Comet“ klube praleidęs Paulius Gintautas artimiausiu metu karjeros krypties nekeis – pranešama, jog Lietuvos rinktinės puolėjas pratęsė sutartį su antroje Norvegijos lygoje rungtyniaujančia komanda.
 
Į Norvegiją dar 2014 metais atvykęs 24-erių metų ledo ritulininkas su šiuo klubu taip ir neišsiskyrė – „Comet“ ekipoje jis žaidė pastaruosius penkis metus. Praėjęs sezonas mūsų šalies atstovui asmeniškai buvo sėkmingiausias – jis pelnė net 31 įvartį ir atliko 20 rezultatyvių perdavimų, tačiau jo klubui iki patekimo į aukščiausiąją lygą pritrūko taško.
 
Dviejų metų sutartį su puolėju pasirašiusi „Comet“ komanda neslėpė džiaugsmo ir dėl to, kad šiemet tai bus paskutiniai metai, kai Norvegijoje P. Gintautas yra priskaičiuojamas prie legionierių – nuo 2020-2021 metų sezono starto Haldeno publikos numylėtinis šioje šalyje galės žaisti su vietinio žaidėjo statusu.
 
„Džiaugiuosi galėdamas toliau vilkėti žalius marškinėlius. Sezono metu čia nusipirkau būstą, tad džiaugiuosi čia būdamas tiek ant ledo, tiek ir už jo ribų. Dabar pradėsiu sunkų darbą šią vasarą su kitais mūsų komandos draugais“, - po kontrakto pratęsimo kalbėjo P. Gintautas.