Titulinis » Naujienos » P. Rulevičius išmainytas į SPHL lygos lyderių ekipą

P. Rulevičius išmainytas į SPHL lygos lyderių ekipą

2019-01-05
hockey.lt informacija
Lietuvos rinktinės puolėjas Pijus Rulevičius pakeitė komandą SPHL lygoje – penktadienį lietuvis buvo išmainytas į lygos lyderę „Rivermen“ komandą.
 
Sezoną pradėjęs „Thunderbolts“ klube mūsų šalies atstovas per 23 sužaistus mačus pelnė 5 įvarčius bei atliko 5 rezultatyvius perdavimus. Nepaisant to, jog jis buvo vienas iš rezultatyviausių savo komandoje, jo ekipa buvo absoliuti lygos autsaiderė.
 
Tuo tarpu „Rivermen“ šį sezoną žaidžia puikiai ir pirmauja visoje SPHL lygoje. Negana to, šio klubo žaidėjai nuolatos susilaukia progų ir aukštesnėje – ECHL lygoje, kurios klubams dabar yra išnuomoti net aštuoni šios komandos atstovai. Dėl to šis klubas priėmė sprendimą į savo ekipą pasikviesti P. Rulevičių, už tai varžovams atiduodami teises už du šiuo metu į aukštesnę lygą išsiųstus žaidėjus - Austiną Franką ir Brandoną Rumble'ą.
 
Dėl jaučiamo žaidėjų trūkumo „Rivermen“ netruko mesti P. Rulevičių į kovą – puolėjas jau debiutavo ekipoje ir žaidė pirmajame penketuke. Nors savo debiutiniame mače lietuvis nepasižymėjo, naujoji puolėjo komanda iškovojo pergalę 4:3 prieš „Havoc“ ledo ritulininkus.