Titulinis » Naujienos » P. Verenis Vokietijoje keliasi į aukštesnės lygos klubą

P. Verenis Vokietijoje keliasi į aukštesnės lygos klubą

2019-01-09
hockey.lt informacija
Lietuvos rinktinės puolėjas Povilas Verenis keičia klubą Vokietijoje – 28-erių metų ledo ritulininkas iš ketvirtosios šios šalies lygos keliasi į trečiąją, kur jis atstovaus „EHC Waldkraiburg“ klubui.
 
Apie tokį lietuvio karjeros posūkį pranešė pati „EHC Waldkraiburg“ komanda, kuri atskleidė, jog lietuvis pakeis latvį Kirilą Golohą, kuris šiame sezone buvo rezultatyviausias šio klubo atstovas. Šį sezoną P. Verenis pradėjo „EHC Kloten“ komandoje, kuri nekliudė ledo ritulininkui pakilti į aukštesnį lygį bei išleido jį į naująją ekipą. Nepaisant to, jog lietuvį šį sezoną kamavo traumos, per dešimt sužaistų rungtynių mūsų šalies atstovas ketvirtoje pagal pajėgumą Vokietijos lygoje pelnė dešimt įvarčių bei atliko šešis rezultatyvius perdavimus.
 
Naujoji P. Verenio komanda, po nesėkmingo sezono starto, kai jie savo konferencijoje užėmė paskutinę poziciją, kovos dėl išlikimo trečioje Vokietijos lygoje. Įdomu, kad kovoje dėl vietos šiose pirmenybėse „EHC Waldkraiburg“ kovos su Domanto Čypo atstovaujama „Bad Kissingen“ ekipa ir Donatą Žukovą savo sudėtyje turinčia „EHC Konigsbrunn“ komanda.