Titulinis » Naujienos » Panevėžio ledo arena naują sezoną pasitinka pristatydama džiuginančius atnaujinimus (VIDEO)

Panevėžio ledo arena naują sezoną pasitinka pristatydama džiuginančius atnaujinimus (VIDEO)

2018-10-10
hockey.lt informacija
Po vasaros darbų netrukus sezoną pradėsianti Panevėžio ledo arena savo lankytojus pasitiks atsinaujinusi bei ledo ritulio gerbėjams pristatys patogumo pridėsiančius arenos patobulinimus.
 
Vienas iš svarbiausių arenos prižiūrėtojų vasaros darbų – virš bortų sumontuotas apsauginis plastikas, kuris pakeitė prieš tai arenoje buvusius metalinius segmentus, dėl kurių iš lankytojų ne kartą buvo sulaukta nusiskundimų. Šią svarbią detalę panevėžiečiams leido įsigyti Kauno „Akropolio“ ledo arenos užsidarymas.
 
„Naujas arenos plastikas be montavimo darbų kainuotų maždaug 20 tūkstančių eurų. Tad mums gana pasisekė, kad birželio mėnesį buvo uždarytas Kauno „Akropolio“ ledas ir pavyko susitarti su tiekėjais, kad jie mums duotų atidėjimą“, - „Gerų naujienų televizijai“ kalbėjo ledo arenos administratorius Artūras Blažinskas.
 
Parsivežti apsauginį plastiką iš Kauno taip pat nebuvo lengva užduotis: kaip atskleidė A. Blažinskas, „Olimpo“ žaidėjams bei ledo ritulio mokyklos vadovams ir steigėjams į „Akropolį“ teko vykti dirbti naktimis ir tamsiuoju paros metu gabentis jį į Panevėžį. Dar trejetą savaičių vyko montavimo darbai Panevėžyje, po kurių naujos apsaugos buvo paruoštos naudojimui.
 
Arenos vadovas atskleidė, jog bus imtasi priemonių ir su rūku bei bus siekiama išvengti kondensato kaupimosi. Tam su rėmėjų pagalba buvo įsigyti galingi ventiliatoriai bei bus įrengta ventiliacija, o visą tai tikimasi atlikti iki arenos atidarymo.
 
Be ledo ritulio treniruočių šiemet planuojama sudaryti ir vaikų laisvojo čiuožimo bei galbūt ir dailiojo čiuožimo grupes.
 
„Kas labai norit, tikrai kreipkitės, užsukite į areną – pasikalbėsime, patarsime. Informacijos yra tikrai daug.
 
Šiuo metu Panevėžyje yra 15 skirtingų amžiaus grupių vaikų, kurie praėjusį sezoną aktyviai rinkdavosi į ledo ritulio treniruotes. Šį sezoną trys panevėžiečiai įtraukti į Rokiškio U-10 komandos paraišką, kuri dalyvaus Lietuvos vaikų čempionate, o keleta rungtynių įvyks Panevėžyje, tad sekite informaciją – sezonas tikrai bus karštas“, - kalbėjo A. Blažinskas.
 
Praėjusiais metais arenos atidarymas įvyko lapkričio pirmąją dieną, tačiau šiemet tikimasi, jog darbai bus užbaigti greičiau ir Panevėžio ledo arenos naujovėmis šio miesto gyventojai ir svečiai galės mėgautis jau spalį.