Titulinis » Naujienos » Pasaulio ledo ritulio čempionatas Kaune - Lietuvos metų sporto renginys

Pasaulio ledo ritulio čempionatas Kaune - Lietuvos metų sporto renginys

2018-12-08
hockey.lt informacija
 Lietuvos sporto vadybos apdovanojimuose pripažinimo sulaukė balandį Kaune įvykęs pasaulio ledo ritulio čempionato IB diviziono turnyras, kuris buvo išrinktas geriausiu metų sporto renginiu.
 
Lietuvos rinktinės triumfu pasibaigęs turnyras šioje kategorijoje triumfavo be didesnės konkurencijos, pranokdamas U-17 merginų futbolo čempionatą, kiokušin karatė varžybas „Baltijos taurė-Vilties kova“ ir tinklinio naktį.
 
Priminsime, kad „Žalgirio“ arenoje surengtas čempionatas iš viso pritraukė 46 tūkstančius žiūrovų, o finalinę dvikovą tarp Lietuvos ir Estijos rinktinių arenoje stebėjo daugiau nei dešimt tūkstančių žmonių. Negana to, pirmą kartą mūsų šalies istorijoje arenoje įvyko ledo ritulio aikštelės transformacija į krepšinio ir atgal, o tai buvo atliekama net du kartus.
 
Įvertinimo šių apdovanojimų metu sulaukė ir čempionato metu vykdyta „mūsų svajonių komandos“ programa pateko tarp prizininkų „metų sporto komunikacijos“ kategorijoje. Ji triumfavo Delfi portale surengtame žiūrovų balsavime, tačiau po komisijos vertinimų šis apdovanojimas atiteko Prienų krepšinio komandai.