Titulinis » Naujienos » Paskutinė U-18 IIA čempionato diena: net aštuoni galimi scenarijai

Paskutinė U-18 IIA čempionato diena: net aštuoni galimi scenarijai

2018-04-06
hockey.lt inf.
 Penktadienio vakarą Taline (Estija) vykstančiame pasaulio iki aštuoniolikos metų (U-18) ledo ritulio čempionate Korėjos rinktinė 4:3 palaužė Estiją ir tęsia kovą dėl medalių.
 
Kaip jau skelbėme, Lietuvos rinktinė 2:3 nusileido Didžiąjai Britanijai, o lenkai net 16:0 sutriuškino australus. Iki čempionato pabaigos likus sužaisti trejas rungtynes dar galimi net aštuoni scenarijai, iš kurių trijuose lietuviai džiaugtūsi aukso medaliais.
 
Pristatome visus galimus scenarijus.

Balandžio 7:
 
13:00 Lietuva - Australija
 
16:30 Korėja - Didžioji Britanija
 
20:00 Lenkija - Estija
 
Scenarijai:
 
1. Lietuva
 
2. Lenkija
 
3. Didžioji Britanija
 
Tokiam scenarijui būtina Lietuvos rintinės pergalė prieš australus, Korėjos komandos atimtas vienas taškas iš britų ir lenkų pergalė prieš estus.
 
 
 

 
1. Lietuva
 
2. Didžioji Britanija
 
3. Lenkija
 
Taip nutiktų tada, jeigu lietuviai per pagrindinį rungtynių laiką įveiktų australus, britai laimėtų arba pralaimėtų po pratęsimo prieš korėjiečius, o lenkai pralaimėtų per pagrindinį rungtynių laiką estams.
 
 

 
1. Lietuva
 
2. Lenkija
 
3. Korėja
 
Taip nutiktų tada, jeigu lietuviai įveiktų australus, lenkai - estus, o korėjiečiai per pagrindinį laiką palaužtų britus.
 
 

 
1. Lenkija
 
2. Lietuva
 
3. Korėja
 
Toks scenarijus galėtų įvykti tada, jeigu lenkai įveiktų estus, korėjiečiai - britus, o lietuviai praranda tašką mače su australais.
 
 

 
1. Lenkija
 
2. Lietuva
 
3. Didžioji Britanija
 
Kad taip įvyktų, lietuviams reiktų prarasti bent tašką prieš australus, lenkams įveiktu estus, o britams pralaimėti Korėjai.
 
 

 
1. Lenkija
 
2. Didžioji Britanija
 
3. Lietuva
 
Taip nutiks tada, jeigu lenkai per pagrindinį rungtynių laiką įveiks estus, o britai - korėjiečius.
 
 

 
1. Didžioji Britanija
 
2. Lietuva
 
3. Lenkija
 
Kad taip įvyktų, britams reikėtų įveikti Korėją, lietuviams prarasti tašką prieš australus bei lenkams - prieš estus arba tiek lietuviams, tiek lenkams švęsti pergales po pratęsimų ar baudinių serijų.
 
 

 
1. Didžioji Britanija
 
2. Lenkija
 
3. Lietuva
 
Tam būtų reikalinga britų pergalė per pagrindinį rungtynių laiką prieš Korėją, lietuvių pralaimėjimas bent po pratęsimo prieš australus ir lenkų iškovota pergalė po pratęsimo.