Titulinis » Naujienos » Penktadienį - K.Gusevo ir E.Krakausko rezultatyvūs perdavimai

Penktadienį - K.Gusevo ir E.Krakausko rezultatyvūs perdavimai

2020-10-31
hockey.lt informacija
 Penktadienį savo rezultatyvumo statistiką gerino du užsienyje rungtyniaujantys Lietuvos rinktinės nariai.
 
Lenkijos pirmenybėse „KH Energa Torun“ ganėtinai lengvai 6:0 susitvarkė su „GKH Stoczniowiec“ ledo ritulininkais. Šiame susitikime pirmajame penkete pasirodęs Kostas Gusevas prie pergalės prisidėjo rezultatyviu perdavimu.
 
Lietuvos rinktinės gynėjas per 12 mačų šiame sezone surinko tris rezultatyvumo balus, o jo atstovaujama ekipa įsitvirtino ketvirtoje turnyrinės lentelės pozicijoje. Negana to, „KH Energa Torun“ už kitus varžovus yra sužaidusi keliomis rungtynėmis mažiau ir pagal prarastus taškus lygoje jie žengia antri.
 
Rezultatyvų perdavimą atliko ir „Ticino Rockets“ klubui atstovaujantis Emilijus Krakauskas, tačiau jam pergalės su komandos draugais iškovoti nepavyko. Lietuvio atstovaujama ekipa 2:6 nusileido vieniems iš Šveicarijos antros lygos („Swiss League“) favoritų „Ajoe“ komandai.
 
8-ąjį rezultatyvumo balą per 9-ąsias rungtynes į savo sąskaitą įsirašęs E. Krakauskas išlieka rezultatyviu savo komandos žaidėju, o lygoje patenka į geriausiųjų penkioliktuką. „Ticino Rockets“ „Swiss League“ pirmenybėse užima šeštąją poziciją.