Titulinis » Naujienos » Permaininga „Hockey Punks“ kelionė – pergalė Daugpilyje ir nesėkmė Rokiškyje

Permaininga „Hockey Punks“ kelionė – pergalė Daugpilyje ir nesėkmė Rokiškyje

2016-02-08
hockey.lt informacija
 Lietuvos ledo ritulio čempionato rungtynėse savaitgalį labai svarbią pergalę iškovojo Vilniaus „Hockey Punks“komanda, kuri rungtynėse Daugpilyje 3:2 (1:0, 0:1, 2:1) įveikė Juodupės „Juodupę“.
 
Kietose rungtynėse netrūko traumų ir baudų. Vilniečiai pirmavo po Karolio Šliko įvarčio (12:29).
 
Prieš pat įvartį „Hockey Punks“ liko be legionieriaus iš Japonijos, kuris po smūgio į bortą susižeidė galvą ir veidą. Įtarus smegenų sukrėtimą, ledo ritulininkas nugabentas į ligoninę.
 
Antrojo kėlinio pradžioje Rokas Bazys netikėtai mažumoje išlygino rezultatą (20:21). Kėlinio pabaigoje „Juodupės“ vartininkas Simas Baltrūnas už smūgį varžovui vartininko atmušėju į galvą užsidirbo rungtynių nuobaudą (25 min.) ir buvo pašalintas iš aikštelės.
 
Trečiojo kėlinio viduryje „Hockey Punks“ vėl išsiveržė į priekį po suomio Niko Parviaineno smūgio (52:32). „Juodupė:“ netrukus atstatė lygybę, kai įvartė pelnė Pavelas Jermakovas (54:02).
 
Pergalę Vilniaus klubui išplėšė Mindaugas Kieras, kuris daugumoje pelnė lemiamą įvartį (57:02).
 
Rokiškyje „Hockey Punks“ tokiu pačiu skirtumu, tik po baudinių serijos nusileido vietos „Rokiškio“ klubui 2:3 (1:1, 0:1, 1:0, 0:0, 0:1).
 
Atkakliose rungtynėse svečiai pirmieji išsiveržė į priekį po Šarūno Kuliešiaus įvarčio (04:16), tačiau Simas Sakaitis greitai nuramino varžovus (19:03).
 
Antrojo kėlinio viduryje S.Sakaitis dar kartą baudė varžovus, kai pasižymėjo daugumoje persvėrė rezultatą komandos naudai (29:35).
 
Trečiojo kėlinio viduryje rezultatą išlygino Karolis Šlikas (51:53).
 
Pratęsime įvarčių pasiekta nebuvo, o baudinių serijos metu antrąjį smūgį reaizavo rokiškėnas Saulius Limontas, o trečiąjį – vilnietis Algimantas Visockas. Po netaiklios ketvirtosios serijos prireikė penktosios, o jos metu A.Visockas antrojo šanso neišnaudojo, o taiklus buvo „Rokiškio“ žaidėjas Dominykas Deksnys.