Titulinis » Naujienos » Praėjęs savaitgalis „Geležinio vilko" komandoms Lietuvos čempionate atnešė daugybę pergalių

Praėjęs savaitgalis „Geležinio vilko" komandoms Lietuvos čempionate atnešė daugybę pergalių

2018-01-23
Patikslinta LRM "Geležinio vilko" informacija
Patys mažiausieji, U-8 „Geležinio vilko" žaidėjai, Elektrėnuose Pipirų turnyro II ture susitiko su Klaipėdos „Baltija-2" ir su Kauno „Griunvaldo"komandomis. Kovos pareikalavo daug mažųjų žaidėjų meistriškumo. Vis dėlto vilniečiams pavyko įveikti priešininkus ir pasiekti pergalę.
 
Taip pat sėkmingų rungtynių seriją sužaidė „Geležinis vilkas-1" U-10 komanda: kovoje su Elektrėnų „Kasparaičio LRM" U-10 komanda vilniečiai pasiekė pergalę rezultatu 13:1.
 
Antrosios varžybos su Kauno "Griunvaldu" baigėsi „Geležinio vilko-1" komandos naudai: po Kauno „Griunvaldo" techninio pralaimėjimo, vilniečiai įsirašė pergalę rezultatu 5:0.
 
„Geležinis vilkas-2" U-10 susitiko su Kaliningrado „Feniks" ir su „SLRA-2" komandomis. Deja, po įnirtingų kovų abi varžybas pralaimėjo.
 
Šį savaitgalį fortūna šypsojosi ir „Geležinio vilko" vyrų komandai. Žaidėjai šį savaitgalį susitiko su Klaipėdos „Baltija". Nuo pat rungtynių pradžios buvo aišku, kas diktuoja taisykles šiame žaidime. „Geležinis vilkas" tiek puolime, tiek gynyboje buvo stipresni. Rungtynės baigėsi rezultatu 7:2, vilniečių naudai.
„Geležinis vilkas" U-12 komanda sužaidė dvejas varžybas su Baltarusijos „Gomel". Nors dėl pergalės teko gerokai pakovoti, abu kartus pergalę išsinešė vilniečių komanda. Pirmosios rungtynės baigėsi rezultatu 3:0, antrosios – 3:2.
 
Šiek tiek vyresni – U-15 „Geležinio vilko" žaidėjai jėgas išbandė su Baltarusijos „Molodečno". Varžybų taip pat būta sudėtingų. Vienas po kito įvarčiai skriejo tai į vilniečių, tai į priešininkų vartus. Įtampa tarp komandų jautėsi abiejų varžybų metu. Pirmosios rungtynės baigėsi rezultatu 7:5, antrosios – 7:6.