Titulinis » Naujienos » Praėjusį savaitgalį įvyko teigiamų emocijų nestokojęs Kalėdinis šeimų turnyras

Praėjusį savaitgalį įvyko teigiamų emocijų nestokojęs Kalėdinis šeimų turnyras

2018-12-30
hockey.lt informacija
Gruodžio 29 dieną, Vilniuje, Lukiškių aikštėje esančioje atviroje čiuožykloje įvyko Kalėdinis šeimų ledo ritulio turnyras, kuriame į atkaklius mūšius dėl „Sportland“ įsteigtų pagrindinių prizų stojo septynios komandos.
 
Prieš turnyrą komandos burtų keliu buvo suskirstytos į dvi grupes, kuriose komandos 8 minučių rungtynėse į mažus vartus, be vartininkų, varžėsi dėl galimybės patekti į pusfinalį.
 
Sužaidus grupių etapui paaiškėjo septintą vietą turnyre užėmusi komanda, o trečiose vietose likusios šeimos susigrūmė dėl penktosios pozicijos. Turnyrui artėjant prie finišo prasidėjo ir svarbiausios turnyro kovos, kuriose komandos pusfinaliuose kovėsi ne tik dėl galimybės kovoti finale, tačiau ir dėl „Sportland“ dovanų čekių.
 
Po pusfinalio mūšių į finalą pateko „Pamėkliai“ ir „Klaipėda“ komandos, kurios stojo į atkaklų mūšį dėl nugalėtojų titulo. Kova vyko taškas į tašką ir tik pačioje rungtynių pabaigoje „Pamėkliai“ persvėrė rezultatą, pelnė du įvarčius bei iškovojo pirmąją vietą. Tuo tarpu rungtynėse dėl trečiosios vietos triumfavo „Ledo velniai“ komanda.
 
Po turnyro dvi stipriausios komandos atsiėmė „Sportland“ dovanų čekius, o absoliučiai visi turnyro dalyviai buvo apdovanoti „Hockey Lietuva“ atributika bei padėkomis.
 
Šį turnyrą organizavo asociacija „Hockey Lietuva“ bei „Sveikas miestas“.
 
Galutinė turnyro lentelė:
 
1 vieta: Pamėkliai
2 vieta: Klaipėda
3 vieta: Ledo velniai
4 vieta: 37
5 vieta: Skaidiškės
6 vieta: Vyšniauskai
7 vieta: Devyžiai