Titulinis » Naujienos » Praėjusį savaitgalį praūžęs NHL „Visų žvaigždžių“ savaitgalis turėjo ir lietuvišką akcentą (4 VIDEO)

Praėjusį savaitgalį praūžęs NHL „Visų žvaigždžių“ savaitgalis turėjo ir lietuvišką akcentą (4 VIDEO)

2018-01-29
15min.lt informacija
 Vienas geriausių visų laikų ledo ritulininkų Aleksandras Ovečkinas ant ledo čiuožė su keturmečiu Jonu Smailiu. Draugystė tarp Rusijos ledo ritulininko ir lietuvių kilmės amerikiečio užsimezgė dar pernai. Tada A.Ovečkinas berniuko gimtadienio proga pakvietė jį kartu pačiuožinėti „Washington Capitals“ komandos arenoje.
 
 Vėliau berniukas su tėvu buvo pakviestas į ruso namuose rengtą vakarėlį. Užsimezgusi draugystė persikėlė į „Visų žvaigždžių“ savaitgalį. Čia apšilinėdamas rusas žaidė su J.Smailiu.
 
Jo tėvas Sigis tikina, kad jo sūnus to niekada nepamirš: „Man tik pasakė, kad paimčiau Jono aprangą. Jonui tai buvo neįtikėtinas laikas.“
 
Pats ledo ritulininkas neturi vaikų, bet džiaugėsi stebėdamas 4-metį: „Aš sakiau, kad jei pateksiu į „All Star“ savaitgalį, pasiimsiu jį ant ledo. Tai gyvenimo patirtis. Žiūriu į jį, o jis visą laiką šypsosi. Tai šaunu.“
 
Berniuko tėvas Sigitas Smailys, kuris yra artimas A.Ovečkino draugas, teigė, kad šeima anksčiau gyveno Vašingtone, bet dabar persikėlė į Teksasą, kur atidarė restoraną.