Titulinis » Naujienos » Prasta „Rokiškio“ sezono pradžia neužmigdė „Baltijos“

Prasta „Rokiškio“ sezono pradžia neužmigdė „Baltijos“

2017-11-03
„Baltija“ informacija
 Šeštadienį nuo 19:45 val. ant Klaipėdos Akropolio ledo iščiuoš tik prieš šį sezoną susikūrusi Klaipėdos „Baltijos“ ir kol kas dar nei vienos pergalės neiškovojusi „Rokiškio“ komanda.
 
Klaipėdiečiai gana sėkmingai pradėjo čempionatą. Nors pirmose rungtynėse jie 3:5 pralaimėjo „Kaunas Hockey“ ekipai, tačiau vėliau atkakliose ir permainingose rungtynėse 6:5 įveikė Vilniaus „Hockey Punks“ komandą.
 
„Sezono pradžią nuspėti buvo sunku, nes prieš prasidedant oficialioms rungtynėms turėjome planų sužaisti keletą draugiškų rungtynių, tačiau to padaryti nepavyko. Žinoma, tai nedavė naudos, tačiau paliko intrigą sezono startui. Visgi po dviejų rungtynių galiu pasakyti, kad esu patenkintas komanda ir manau, kad pirmą darbą atlikome neblogai, po truputį integruojamės į lygą“, - sakė „Baltija“ vadovas Andrejus Židkovas.
 
„Baltijai“ trūko ne tik draugiškų rungtynių, tačiau ir situacija Klaipėdoje su ledu nėra pati dėkingiausia - sportuoti norinčių daug, o laisvo ledo - ne.
 
„Klaipėdoje situacija su ledu yra komplikuota, jo turime labai ribotą laiką. Visi kartu čiuožiame kartą per savaitę, o antrą treniruotę derinamės prie rungtynių laiko. Dalis mūsų komandos rungtyniauja ir Žemaitijos mėgėjų čempionate“, - sakė A.Židkovas.
 
Nors „Rokiškis“ per keturias šio sezono rungtynes dar nėra iškovoję pergalės ir visose rungtynėse patyrė triuškinančias nesėkmes, tačiau žinant ankstesnius šios komandos pasiekimus, nuvertinti jų „Baltija“ neketina.
 
„Rokiškio“ komanda su charakteriu. Kiek pamenu, jų sezono startai visada būna sunkesni, tačiau vėliau jie įsibėgėja ir visoms komandoms tampa rimtas varžovas. Žaidėjams tą ir bandome akcentuoti, kad neapsigautų pirmaisiais „Rokiškio“ rezultatais ir neatsipalaiduotų“, - kalbėjo A.Židkovas.
 
Kuomet Klaipėdoje vyks Baltijos iššūkio taurės turnyras, „Baltija“ trumpam persikraustys į Švyturio areną, kurioje sužais dvi rungtynes: prieš „Hockey Punks“ ir Vilniaus „Geležinį vilką“. Pasak A.Židkovo, tai atneš didžiulės naudos miesto ledo rituliui.
 
„Tarptautinis turnyras atneš didžiulės naudos ir parodys bei primins miestiečiams, kas yra ledo ritulys. Tai svarbu tiek mokykloms, tiek ir mūsų vyrų klubui. Džiaugiamės galėdami sužaisti oficialias čempionato rungtynes tokioje arenoje. Ten ne Akropolis, tilps visi“, - sirgalius į rungtynes kvietė A.Židkovas.
 
Septynių komandų čempionate „Baltija“ (2 tšk.) šiuo metu užima penktą vietą, tuo tarpu „Rokiškis“ (0 tšk.) žengia paskutinis.