Titulinis » Naujienos » Prie triuškinančios pergalės ir kelialapio į ketvirttfinalį A.Bosas prisidėjo 2 įvarčiais ir 2 rezultatyviais perdavimais

Prie triuškinančios pergalės ir kelialapio į ketvirttfinalį A.Bosas prisidėjo 2 įvarčiais ir 2 rezultatyviais perdavimais

2018-03-16
hockey.lt inf.
 Ketvirtadienį Lietuvos rinktinės kandidatas 27-erių metų Arnoldas Bosas įmušė du įvarčius, o jo atstovaujama  Rėgensburgo „Eisbaren“ komanda trečios Vokietijos lygos „Oberliga“ aštuntfinalyje namuose net 8:2 (2:1, 2:0, 4:1) sutriuškino antrą vietoje Šiaurės divizione likusią „Saale Bulls Halle“ ekipą ir seriją iki trijų pergalių laimėjusi 3-1 iškopė į ketvirtfinalį.
 
A.Bosas su komandos draugu Nikola Gajovsky buvo rezultatyviausi „Eisbaren“ komandos žaidėjai. Lietuvis rezultatyviais perdavimais prisidėjo prie ketvirtojo ir penktojo Rėgensburgo ekipos įvarčių, o pats įmušė šeštąjį ir aštuntąjį. Viso A.Bosas surinko keturis rezultatyvumo taškus.
 
A.Bosas atkrintamosiose varžybose per keturias rungtynes įmušė 3 įvarčius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.
 
Ketvirtfinalyje „Eisbaren“ susikaus su Tilburgo „Trappers“ ledo ritulininkais, kurie aštuntfinalio serijoje 3-0 įveikė Veideno „Blue Devils“ komandą.
 
„Trappers“, kaip ir jau įveikta „Saale Bulls Halle“ ekipa, žaidė Šiaurės divizione r ten užėmė pirmą vietą, patirdama vos 6 pralaimėjimus per 44 rungtynes.
 
Ketvirtfinalio serija startuos kovo 21 dieną.