Titulinis » Naujienos » Prieš dvikovą su „Rokiškiu“ „Baltija“ sulaukė pastiprinimo

Prieš dvikovą su „Rokiškiu“ „Baltija“ sulaukė pastiprinimo

2017-12-09
„Baltija“ inf.
 Keturias pergales iš šešių galimų Lietuvos ledo ritulio čempionate iškovojusi Klaipėdos „Baltija“ šventiniu periodu sulaukė pastiprinimo. Prie tik šį sezoną suburtos komandos prisijungia buvęs Lietuvos aštuonioniolikmečių ir dvidešimtmečių rinktinės narys 21-erių metų Simonas Gorelis.
 
Nors S.Gorelis jau kurį laiką čiuožia tik mėgėjiškai, tačiau per savo karjerą yra prikaupęs pakankamai patirties, kad sustiprintų „Baltijos“ ekipą.
 
Ledo ritulininkas jau kurį laiką dirbo, o dabar jau mokosi Didžiojoje Britanijoje. Visgi mokslai nesurijo viso S.Gorelio laiko, kuris sykį per savaitę čiuoždavo su mėgėjais.
 
„Kalėdomis grįžau namo, todėl tai bus puiki proga sužaisti ir už „Baltiją“. Nors sportinė forma tikrai dabar ne pati geriausia, tačiau tikiuosi, kad prisidėsiu prie komandos gynybos, kuri ir yra stiprioji mano pusė“, - pasakojo S.Gorelis.
 
S.Gorelis vasarą dar nebuvo apsisprendęs dėl mokslų, todėl itin džiaugėsi, kad pagaliau Klaipėdoje atsirado Lietuvos čempionato komanda.
 
„Kol dar nežinojau, kad vyksiu mokytis, tai buvo didžiulė laimė, kad Klaipėdoje formuojasi komanda ir buvau 100 proc. už ją. Džiaugiausi, kad pagaliau arčiau namų bus komanda aukštesniame lygyje ir galėsiu atstovauti savo kraštą aukščiausioje Lietuvos lygoje“, - pasakojo kretingiškis.
 
Ledo ritulininkas neslėpė - tokia „Baltijos“ sezono pradžia jį tikrai nustebino ir dabar beliko tik tęsti puikiai pradėtą darbą.
 
„Dalyvauju komandos grupėje socialiniame tinkle, todėl sunku nepastebėti pergalių ir džiaugsmo po jų. Tokia pirmo sezono pradžia tikrai nustebino, kadangi sezono pradžioje visiškai nebuvo laiko geriau susižaisti“, - kalbėjo S.Gorelis.
 
S.Gorelis tęsti mokslų grįš sausio viduryje.
 
„Baltijos“ artimiausiu metu laukia rimtas iššūkis: jau šį sekmadienį Klaipėdos Akropolyje nuo 13:30 val. „Baltija“ susikaus su vis geresnę formą demonstruojančia ir neseniai vos pergalės prieš čempionato lyderius neišplėšusiais „Rokiškio“ ledo ritulininkais, o gruodžio 16 ir 17 dienomis Klaipėdos Akropolyje priims daugkartinę Lietuvos čempionę Elektrėnų „Energiją“. 
 
Pirmosiose lapkričio pradžioje vyskusiose tarpusavio rungtynėse „Baltija“ varžovus iš Rokiškio įveikė rezultatu 8:5