Titulinis » Naujienos » Prieš pertrauką ledo ritulio pirmenybėse – kaunietiškas ledo ritulio derbis

Prieš pertrauką ledo ritulio pirmenybėse – kaunietiškas ledo ritulio derbis

2020-01-22
"Kaunas Hockey" informacija
 Praėjusį sekmadienį ledo ritulio klubas „Kaunas Hockey“ iš Elektrėnų parsivežė įtikinamą pergalę prieš sostinės „Geležinį Villką“ (5:1), o „HC Klaipėda – Baltų ainiai“ savo aikštėje 13:3 nusileido vilniečiams „Hockey Punks”. Tokiomis nuotaikomis kauniečiai pasitinka trečiadienio, sausio 22 d. derbį Kauno ledo arenoje.
 
Likus penkerioms rungtynėms iki Nacionalinės ledo ritulio lygos reguliariojo sezono pabaigos, „Kaunas Hockey“ turnyrinėje lentelėje yra pirmoje pozicijoje. „Į tai žvelgiu su pasitenkinimu – be abejo, svarbu pirmiems būti ir toliau, juk atkrintamosiose varžybose tai suteikia namų aikštės pranašumą. Jokiu būdu negalime atsipalaiduoti ir prarasti dėmesio bei susikaupimo, nes reguliariajame sezone yra dar 5 mačai ir visa kova dar prieš akis“, – sako „Kaunas Hockey“ vyriausiasis treneris Aleksandr Mikheyonok.
 
Trečiadienio rungtynėse treneris nežada drastiškų pokyčių komandos sudėtyje, nors užsimena, kad būtų gerai pastiprinti gynybos liniją. Paaiškėjo, kad dėl klubo traumos bent mėnesį negalės rugntyniauti ilgametis Lietuvos rinktinės narys Artūras Katulis. „Variantų turime, žaidėjai pasirengę tobulėti – dirbame su tuo, ką turime, ir judame link tikslo“, – rungtynių su čempionato debiutante „HC Klaipėda – Baltų ainiai“ komanda išvakarėse kalbėjo A. Mikheyonok.
 
Kaunietiško ledo ritulio derbio pradžia – 20 valandą. Nacionalinės ledo ritulio lygos rungtynės, kaip visuomet, vyks Kauno ledo arenoje „Baltų ainiai“ (Aušros g. 42C).