Titulinis » Naujienos » Puikų mačą sužaidę rumunai paliko estus paskutinėje grupės pozicijoje

Puikų mačą sužaidę rumunai paliko estus paskutinėje grupės pozicijoje

2018-11-09
hockey.lt informacija
Antrąją „Turkish Airlines Baltic Challenge Cup“ dieną sėkmingai pradėjo Rumunijos rinktinė, kuri įveikė Estiją, kuriai tai buvo jau antroji nesėkmė per dvi dienas.
 
Nervingose rungtynėse rumunai 7:3 nugalėjo Estiją ir po šios pergalės pakilo į pirmąją B grupės poziciją.
 
Pirmojo kėlinio pabaigoje rumunai pirmieji pelnė įvartį ir nors antrajame estams buvo pavykę išlyginti rezultatą, antroji mačo pusė priklausė Rumunijos ekipai. Iš viso pasižymėjusi septynis kartus, Rumunijos komanda iškovojo pergalę keturių įvarčių skirtumu. Estams nepadėjo ir didelis varžovų baudos minučių kiekis paskutiniame kėlinyje – iš viso jie ant nubaustųjų suolelio sėdosi aštuonis kartus ir gavo 16 baudos minučių.
 
Visus septynis Rumunijos įvarčius pelnė skirtingi žaidėjai – pasižymėjo Balaszas Peteris, Cjanadas Fodoras, Eduardas Casaneanu, Gergo Biro, Xanice Anorei, Pavlo Borysnko ir Esomboras Mounaras.
 
Estijos rinktinėje tiksliai smūgiavo Kevinas Parras, Jaanusas Sorokinas ir Andrejus Makrovas.
 
Pralaimėjusi šias rungtynes Estijos rinktinė nebepakils iš paskutinės „Turkish Airlines Baltic Challenge Cup“ pozicijos. Tuo tarpu rumunai po šios pergalės bent iki rytojaus pakilo į pirmąją B grupės poziciją ir rytoj kausis dėl galimybės patekti į turnyro finalą.