Titulinis » Naujienos » Repeticijoje prieš Baltijos lygą "Kaunas Hockey" be gailesčio sutriuškino "Hockey Punks" (VIDEO)

Repeticijoje prieš Baltijos lygą "Kaunas Hockey" be gailesčio sutriuškino "Hockey Punks" (VIDEO)

2020-11-24
hockey.lt informacija
Lietuvos ledo ritulio čempionate antradienį sužaistos rungtynės tarp dviejų šį savaitgalį Baltijos ledo ritulio lygoje žaisiančių Lietuvos komandų.
 
Namuose rungtynes žaidę „Kaunas Hockey“ ledo ritulininkai „Hockey Punks“ komandai nepaliko jokių vilčių laimėdami rungtynes net 10:0. Tai buvo pirmoji šių komandų tarpusavio akistata sezone.
 
 
Rungtynių pradžioje daug progų komandos nesukūrė, bet dažniau prie oponentų vartų laiką leido svečiai iš sostinės. Visgi, jiems pasižymėti nepavyko, o Eduardas Chekmaryovas galiausiai sugebėjo surengti rezultatyvią kontrataką (13:01, rez. perd. Romanas Reshetnikovas, Artiomas Starovoitovas).
 
Po praleisto įvarčio „Hockey Punks“ gavo progą dvigubai kiekybinei persvarai, bet neatsargus žaidimas iš pradžių kainavo vieną nuobaudą jiems patiems, o galiausiai ir dar viena pražanga privertė gintis jau pačius vilniečius.
 
Baigiantis pirmajam kėliniui „Kaunas Hockey“ surado galimybę pasižymėti dar du kartus. Iš pradžių tikslų metimą atliko Kirillas Danilenko (18:02, rez. perd. Vėjas Jokubynas, Aleksandras Strokinas), o vėliau ritulį į vartus pasiuntė ir Romanas Reshetnikovas (19:08, rez. perd. Vytautas Jagelavičius, Lukas Žukauskas)
 
Antrąjį kėlinį „pankai“ pradėjo mažumoje, o „Kaunas Hockey“ pavyko išnaudoti kiekybinę persvarą. Į vartus ritulį pasiuntė Egidijus Binkulis (21:26, rez. perd. Kirillas Danilenko, Pavelas Pravilo). Tuo vilniečių bėdos nesibaigė: netrukus jie gavo dar vieną pražangą ir jų oponentai buvo arti dar vieno įvarčio, tačiau šį kartą nuo nemalonumų savo komandą išgelbėjo „Hockey Punks“ vartininkas Simas Baltrūnas.
 
Kiek vėliau progą daugumai gavo vilniečiai, bet jie ne tik nesugebėjo patys pralaužti Pavelo Davydyuko vartų gynybos, tačiau ir leido pabėgti į ataką E. Chekmaryovui, kuris atliko fantastišką perdavimą į vartus ritulį mažumoje pasiuntusiam Lukui Žukauskui (29:21, rez. perd. E. Chekmaryovas, Aleksandras Strokinas).
 
Solidų pranašumą įgiję kauniečiai ir toliau neatsisakė minčių spausti varžovus bei kurti progas prie jų vartų. Galiausiai agresyvus žaidimas davė vaisių, kai iš atraus kampo pasižymėjo Dovydas Laimutis (34:40).
 
Kėlinio pabaigoje krito dar vienas įvartis į „Hockey Punks“ vartus, bet L. Žukausko šventimą sustabdė teisėjai, po peržiūros nusprendę, jog „Kaunas Hockey“ atakuodami pažeidė taisykles. Tiesa, septintasis įvartis į vilniečių vartus krito dar antrajame kėlinyje, kai krisdamas ritulį į vartus pasiuntė Pavelas Pravilo (39:12, rez. perd. E. Binkulis, Ylia Malashkevichius).
 
Po antrojo kėlinio į „Hockey Punks“ vartus stojo Maksimas Čiževskij, kuriam vos po minutės teko traukti ritulį iš savo vartų, kai iš toli tiksliai atakavo Vėjas Jokubynas (41:00, rez. perd. R. Reshetnikovas).
 
Nepaisant to, jog galimybių išgebėti rungtynes „pankai“ nebeturėjo, jie aktyviai bandė pelnyti bent jau paguodos įvartį. Visgi, P. Davydyukas ir toliau žaidė puikiai ir atrėmė visus svečių išpuolius. Negana to, neįmušus patiems, vilniečiams teko dukart traukti ritulį iš savo vartų. Debiutinį susitikimą įvarčiu pažymėjo Yevgenijus Lukinas (52:43, rez. perd. Povilas Jagelavičius, R. Reshetnikovas), o K. Danilenko (55:12, rez. perd. E. Binkulis, P. Pravilo) pelnė savo antrąją įvartį.