Titulinis » Naujienos » "Rokiškis" pralaimėjo "pankams" ir užleido penktąją vietą

"Rokiškis" pralaimėjo "pankams" ir užleido penktąją vietą

2015-01-25
hockey.lt informacija
 
Dar vienose atvirojo ledo ritulio čempionato rungtynėse Šiaurės Lietuvoje, Rokiškyje, vietos „Rokiškis“ tik po atkaklios kovos 4:6 (0:2, 2:2, 2:2) turėjo pripažinti Vilniaus „Hockey Punks“ pranašumą ir užleido vilniečiams penktąją poziciją čempionate.
 
Rokiškėnai gali kaltinti tik save, mat viską turėjo savo rankose. Iš pradžių Tautvydas Urbonas nerealizavo baudinio, o svečiai „atsidėkojo Šarūno Suchomlino (07:19) ir Algimanto Visocko (11:44) įvarčiais dar pirmajame kėlinyje.
 
Mantas Baleišis (22:43) sušvelnino rezultatą ir pradėjo ilgai trukusias lenktynes. Vilniečiai po dar vieno Š.Suchomlino įvarčio (32:54) atstatė dviejų įvarčių persvarą, Simas Sakaitis (34:28) vėl sušvelnino skirtumą, dabar iki 2:3.
 
Š.Suchomlinas ir toliau siuntė padėkas klubo vadovams už tai, jog pastarieji tik varžybų išvakarėse užregistravo puolėją ir pelnė trečiąjį savo įvartį (38:25).
 
Trečiojo kėlinio pradžioje dar kartą iki minimumo priartėję šeimininkai po Igorio Afanasjevo įvarčio (48:19), tačiau vilniečiai greitai rado priemonių šeimininkams nuraminti. Karolis Šlikas (51:50) ir Modestas Kartenis (55:28) dviem įvarčiais leido vilniečiams atitrūkti 6:3 ir rungtynių baigtis tapo aiški.
 
„Hockey Punks“ po antrų iš eilės laimėtų „žiemos klasikos“ rungtynių pabėgo iš paskutiniosios vietos, joje palikę kitą Vilniaus klubą, „Ober – Haus“. Šeštadienio vakarą vilniečiai 5:2 (1:2, 3:0, 1:0) įveikė „Juodupę“.
 
„Rokiškis“: S.Sakaitis 2, M.Baleišis, I.Afanasjevas po 1 įvartį.
„Hockey Punks“: Š.Suchomlinas 3, A.Visockas, M.Kartenis po 1 įvartį.