Titulinis » Naujienos » Rytoj Vilniaus „Hockey Punks“ namuose priims Elektrėnų „Energiją“

Rytoj Vilniaus „Hockey Punks“ namuose priims Elektrėnų „Energiją“

2018-10-17
“Hockey Punks” inf.
Rytoj Vilniuje „Hockey Punks“ namuose susitiks su Lietuvos ledo ritulio pirmenybių lydere – Elektrėnų „Energija“.
 
Šiuo metu komandos pirmauja pagal pirmenybėse surinktų taškų skaičių. Intrigos šioms rungtynėms prideda tai, kad Elektrėnų ledo ritulininkai dar neprarado nė taško, o „pankai“ šį rudenį namuose nepralaimi. Be to, priešsezoninėse rungtynėse „Hockey Punks“ Elektrėnuose įveikė rytdienos varžovą, todėl apie jokį „Energijos“ žaidėjų atsipalaidavimą kalbos negali būti.
 
Praėjusios savaitės rungtynės komandoms susiklostė skirtingai. „Energija“ be didelio vargo nugalėjo kitą Vilniaus komandą „Geležinį Vilką“, o „Hockey Punks“ įveikė „Kaunas Hockey“ ledo ritulininkus tik po pratęsimo.
 
Rezultatyviausias „pankų“ komandos žaidėjas, Lietuvos rinktinės narys Edgaras Rybakovas mano, kad varžovas bus pasirengęs:
 
„Laukia idomus mačas. Prieš sezoną mums pavyko nugalėti šią komandą, bet dabar jie, manau, rimčiau žiūrės. Kalbant apie mūsų žaidimą, tai galvoju, kad rungtyniavimas turi teikti malonumą. Bet tam, kad taip pasijustume, turime pasirodyti gerai. Laukiu mūsų žiūrovų palaikymo, kuris šį sezoną tikrai puikus“.
 
„Hockey Punks“ vyriausiasis treneris Mindaugas Kieras tikisi kovos dėl pergalės:
 
„Energija“, tai klubas kuris turi ambicijų kiekvieną sezoną išlikti geriausiu. Tad visada malonu tokį varžovą priimti mūsų arenoje ir pakovoti dėl pergalės.“
 
Šios rungtynės taip pat yra ir galimybė parodyti save kandidatams į Nacionalinę rinktinę. Į lapkričio 8-11 dienomis Vilniaus „Pramogų arenoje“ vyksiantį kasmetinį „Baltic Cup“ turnyrą šiemet atvyks Japonijos, Rumunijos, Estijos, Baltarusijos ir Latvijos klubų rinktinės.
 
Abiejuose klubuose rungtyniauja keli kandidatai į Nacionalinę rinktinę. „Baltic Cup“ turnyre debiutuos naujai paskirtas Nacionalinės rinktinės treneris, darbo NHL klubuose patirties turintis kanadietis Danas Lacroix.
 
Rungtynių Vilniaus “Pramogų arenoje” pradžia - 20 val. 15 min. Organizatoriai pataria atvykti šiek tiek anksčiau, nes susidaro eilės prie kasos. Bilietus taip pat galima įsigyti ir internetu „Paysera“ bilietų sistemoje.