Titulinis » Naujienos » Rytoj Vilniuje susitiks aršiausi konkurentai dėl vietos finale

Rytoj Vilniuje susitiks aršiausi konkurentai dėl vietos finale

2018-02-07
"Hockey Punks" informacija
Rytoj Vilniuje lazdas surems dvi pretendentės į šalies pirmenybių medalius - „Hockey Punks“ namuose priims „Kaunas Hockey“ ledo ritulininkus. Didelė tikimybė, kad šios dvi komandos kovo mėn. kovos ir čempionato pusfinalyje.
 
 Abiejų komandų situacija skirtinga – kauniečiai pasistiprinę sudėtį legionieriais iš iširusios „Juodupės“ komandos pastaruoju metu nepralaimi, o „pankų“ žaidimas banguoja. Po gražios pergalės Klaipėdoje prieš „Baltiją“ „Hockey Punks“ Vilniuje netikėtai nusileido „Geležiniam Vilkui“. Visgi rungtynės žada intrigą, juolab, kad Kauno ledo ritulininkai šiame sezone „pankams“ tarpusavio dvikovose namuose ir išvykoje nusileido abu kartus.
 
 Sostinės komandos lyderis Lietuvos nacionalinės rinktinės kandidatas Edgaras Rybakovas tiki, kad komanda sužais šįkart kur kas geriau:
 
 „Manau, kad laukia įdomios rungtynės, todėl kviečiu žiūrovus jas pamatyti. Kauno komanda pasistiprinusi, mes irgi, kovosime ryt dėl 2-osios vietos reguliariajame sezone. Man atrodo, kad paskutinėse rungtynėse mums nelabai sekėsi,  tad norime reabilituotis ir kuo geriau sužaisti. Dvi pergales jau turime prieš juos, neabejoju, kad jie trokšta pagaliau aplošti mus. Bet mes sprendžiame savo uždavinius ir nusileisti nesiruošiame.“
 
 „Hockey Punks“ treneris Rimantas Sidaravičius atskleisti kortų neketina:
 
 „Nematau reikalo daug pasakoti, pamatysime viską aikštelėje. Turime sudėties problemų, bet kaip šį sezoną jau ne kartą įsitikinome, lemia ne pavardės, o nusiteikimas. Mes pasistengsime parodyti savo geriausią žaidimą. Norint nugalėti panašaus lygio varžovą reikia rungtyniauti pilna jėga visas rungtynes.“
 
 Ketvirtadienio susitikimo pradžia Vilniaus „Pramogų“ arenoje – 20 val. 15 min. Bilietus galima įsigyti internetu ir arenos kasoje. Organizatoriai pataria atvykti jų įanksčiaįsigyti anksčiau, kadangi prieš pat rungtynes susidaro eilės prie kasos.
įsigyti anksčiau, kadangi prieš rungtynes susidaro eilės.