Titulinis » Naujienos » Savaitgalį „Delovaja Rus“ du kartus sutriuškino „Ober-Haus“ komandą

Savaitgalį „Delovaja Rus“ du kartus sutriuškino „Ober-Haus“ komandą

2015-02-22
hockey.lt informacija
Lietuvos ledo ritulio čempionate šeštadienį ir sekmadienį „Delovaja Rus“ ledo ritulininkai namuose du kartus sutriuškino Vilniaus „Ober-Haus“ komandą - 14:3 (3:2, 4:1, 7:0) ir 21:4 (4:0, 11:1, 6:3).
 
Nors pirmose rungtynėse po Patriko Misiuko dviejų įvarčių per mažiau nei 15 sekundžių „Ober-Haus“ išsiveržė į priekį 2:0, tačiau jau po keletos minučių „Delovaja Rus“ ne tik išlygino rezultatą, tačiau sugebėjo ir išsiveržti į priekį - 3:2.
 
Antrojo kėlinio pradžioje „Ober-Haus“ ledo ritulininkas Vitalijus Sevrukas (29:44) išlygino rezultatą, tačiau tada kas porą minučių „Delovaja Rus“ mušė po įvartį ir dar iki trečiojo kėlinio pradžios susikrovė solidų pranaušmą - 7:3.
 
Trečiame kėlinyje šeimininkai neleido atsipūsti vilniečių vartininkui Boleslavui Konopackij ir mušė vieną įvartį po kito bei rungtynes užbaigė turėdami triuškinančią persvarą 14:3.
 
„Delovaja Rus“: P.Fominychas 4, A.Nekerovas ir J.Aleksejevas po 3, R.Skiba, K.Isajevas, G.Zonovas ir M.Baikejevas po 1 įvartį.
„Ober-Haus“: P.Misiukas 2, V.Sevrukas 1 įvartis.
 
Sekmadienį vilniečiams nei karto nepavyko pirmauti, o jau po 12 minučių „Delovaja Rus“ buvo priekyje 4:0.
 
Antrame kėlinyje rezultatui esant 9:0, vilniečių treneris atliko korekcijas vartininkų gretose - vietoje Boleslavo Konopackij įleido Povilą Dumčių, o jau netrukus Vitalijus Sverukas (27:39). įmušė pirmąjį svečių įvartį (1:9).
 
Tačiau tada „Ober-Haus“ sugebėjo praleisti dar 6 įvarčius ir po dviejų kėlinių atsilikinėjo 1:15.
 
Trečiame kėlinyj „Ober-Haus“ gretose du įvarčius pelnė P.Misiukas, o kartą pasižymėjo Darius Verbickas, tačiau „Delovaja Rus“ tiesiog mušė vieną įvartį po kito, o rungtynės baigėsi triuškinančia šeimininkų persvara 21:4.
 
„Delovaja Rus“: A.Nekerovas, M.Baikejevas, P.Fominychas ir A.Zubenko po 3, K.Isajevas ir D.Ščikačichinas po 2, D.Babičius, K.Groševas, G.Zonovas, J.Aleksejevas ir R.Skiba po 1 įvartį.
„Ober-Haus“: P.Misiukas 2, V.Sevrukas ir D.Verbickas po 1 įvartį.
 
„Delovaja Rus“ užtikrintai pirmauja Lietuvos čempionate, kuriame per 20 rungtynių yra iškovojusi 57 taškus, tuo tarpu „Ober-Haus“ ledo ritulininkai per tiek pat rungtynių turi vos 11 taškų ir septynių komandų turnyre užima paskutinę vietą.