Titulinis » Naujienos » Sėkmingas savaitgalis „Geležinio vilko“ 2003 m. komandai

Sėkmingas savaitgalis „Geležinio vilko“ 2003 m. komandai

2017-10-16
„Geležinio vilko“ mokyklos informacija
Šį savaitgalį Baltarusijoje komanda „Geležinis vilkas“ (2003 m.) sužaidė dvejas varžybas su Molodečnos ledo ritulininkais. Savaitgalis vilniečiams buvo gana sėkmingas.
 
ŠEŠTADIENIO VARŽYBOSE – TRIUŠKINANTI PERGALĖ
 
Šeštadienio rungtynėse „Geležinio vilko“ auklėtiniai nuo pat pradžių ėmė žaidimą į savo vadžias ir nepaleido iki paskutinių minučių.
Pirmasis kėlinys praėjo ypač sėkmingai: įvartis po įvarčio ir vilniečiai savo sąskaitoje pirmo kėlinio pabaigoje turėjo 5 taškus, o tuo tarpu priešininkai – tik vieną.
Antrasis kėlinys varžovams taip pat nebuvo sėkmingas ir vėl baigėsi vilniečiui naudai, rezultatu 4:1. Per paskutinį kėlinį baltarusiai bandė atsitiesti ir į vartus pasiuntė porą įvarčių, tačiau tai buvo nepakankamas rezultatas – ir taip pirmavę vilniečiai trečiajame kėlinyje pelnė dar tris taškus.
Šeštadienio varžybos baigėsi triuškinančiu rezultatu 12:5, „Geležinio vilko“ naudai.
 
Įvarčius mušė: 3 – Rojus Plepys, po 2 - Marijus Dumčius, Dovydas Laimutis ir Danielius Lenkovskis, po 1 - Rapolas Marcinkevičius, Linas Dėdinas ir Mathias Simonsenas.
Vartus saugojo Kazimieras Jukna.
 
ANTROJI SAVAITGALIO KOVA BAIGĖSI LYGIOSIOMIS
 
Sekmadienį priešininkai varžybose pasirodė nusiteikę revanšui.
Pirmasis kėlinys „Geležinio vilko“ žaidėjams pasirodė neįveikiamas: galbūt koją pakišo nuovargis po praėjusios dienos triuškinančios pergalės. Varžovų komandą viso kėlinio metu lydėjo fortūna. Ši varžybų dalis baigėsi rezultatu 6:2.
Vis dėlto, „Geležinio vilko“ komanda nepasidavė ir toliau tikslingai ėjo pergalės link. Iki varžybų pabaigos vilniečiams pavyko rezultatą išlyginti iki 9:9.
 
Įvarčius pelnė: 4 – Rojus Plepys, po 1 – Linas Dėdinas, Mathias Simonsenas, Dovydas Laimutis, Rapolas Marcinkevičius ir Janas Tuchto.
Vartus saugojo: Maksimas Nepogodinas ir Kazimieras Jukna.