Titulinis » Naujienos » Septynmečių turnyre Klaipėdoje karaliavo rygiečiai

Septynmečių turnyre Klaipėdoje karaliavo rygiečiai

2016-09-19
HC "Klaipėda" informacija
 Rugsėjo 18 d. Klaipėdos AKROPOLYJE vyko  tarptautinis vaikų ledo ritulio turnyras „RE/MAX CUP“.  Susirinko 160 vaikų  iš 8 Lietuvos bei Latvijos klubų. Tai 5 komandos iš Latvijos bei 3 iš Lietuvos – HC Klaipėda, Kauno Griunvaldas, Klaipėdos Baltija, HC Ryga I ir HC Ryga II, Ogrė, Broceni ir Rygos Pardaugava.
 
Turnyrą laimėjo HC Ryga I komanda, finale net 10:0 įveikusi  HC Rygą II ledo ritulio klubą. Šeimininkų  klubas HC Klaipėda sėkmingai pradėjo varžybas ir įveikė Kauno Griunvaldo komandą 4:1 (įvarčiai Dovydas Lengvinas, Arijus Benderavičius, Edgaras Viskantas 2), tačiau antrąsias pralaimėjo HC Ryga komandai 1:3 (įvartis Pijus Čaras).
 
Trečiosios varžybos buvo sėkmingesnės HC Klaipėda vaikams, šeimininkai laimėjo prieš Broceni vaikus rezultatu 5:3 (įvarčiai Vladas Tiščenko, Arijus Benderavičius 2, Aistis Sobutas, Pijus Čaras).
 
Atkaklioje kovoje dėl trečios vietos klaipėdiečiai nusileido Rygos Pardauguvai 1:4 (Edgaras Viskantas).  HC Klaipėda geriausiu žaidėju pripažintas Edgaras Viskantas.
 
Turnyrą rėmė nekilnojamojo turto kompanija RE/MAX. Ji paruošė vaikams prizus. O viso turnyro metu organizavo loteriją skrydžiui oro balionu su RE/MAX virš Klaipėdos laimėti.
 
Komandų apdovanojimo metu buvo ištraukti laimingi kuponai. Paaiškėjo, kad tai Lina Žilienė bei Ričardas Jonkus, kurie kartu su savo artimais žmonėmis jau artimiausiu metu galės pakilti balionu Klaipėdos padangėje.
 
Sveikiname nugalėtojus ir linkime gero skrydžio.