Titulinis » Naujienos » Šįvakar Elektrėnuose – svarbi kova dėl antrosios vietos

Šįvakar Elektrėnuose – svarbi kova dėl antrosios vietos

2017-01-17
 Juodupės „Juodupė“ - Vilniaus „Hockey Punks“. Elektrėnų ledo rūmai, 20 val.
 
Antradienį du nesutaikomi ir neilgą, tačiau įdomią tarpusavio rungtynių istoriją turintys klubai surems lazdas Elektrėnuose. Šių rungtynių kaina nemenka. „Juodupė“ pergalės atveju dar labiau padidintų atotrūkį nuo Vilniaus klubo ir taptų rimta pretendente į antrąją reguliariojo sezono vietą.
 
„Hockey Punks“ pergalės atveju klubai vėl žengtų kartu, o pagal tarpusavio rezultatus geresnius šansus likti antrais įgytų vilniečiai.
 
Abi komandos tarpusavyje rungtyniauja jau senokai ir didžioji dalis kovų, prasidėjusių dar 2011-ais metais, vyko itin atkakliai. Tiesa, „pankai“ yra laimėję 6:0, varžovai buvo stipresni 6:1. Bendras tarpusavio kovų balansas 9:7 vilniečių naudai, pagal įvarčius jie truputėlį geresni 57:54.
 
Šio dienos kovai abu klubai ypatingai nesiruošia, tačiau visi puikiai supranta, kad rungtynių kaina didžiulė.
 
„Ypatingai nesiruošiam, o ir sąlygų tam nėra. Visi supranta, kad rungtynės svarbios, kausimės iš visų jėgų. Šiandien jau padės naujasis legionierius Dmitrijus Beliakovas. Žaisime Elektrėnuose, vieta gera visiems aistruoliams, tikimės jų susidomėjimo“,- sakė „Juodupės“ vyriausiasis treneris Antanas Gricius.
 
„Tai labiau žaidėjų psichologinis nusiteikimas, nei kažkoks kitoks pasiruošimas. Visi vyrai supranta, kad rungtynės svarbios. Žinoma, tai ne lemiamas mačas, tačiau svarbus“- kalbėjo „Hockey Punks“ žaidžiantis treneris Šarūnas Kuliešius.
 
Pirmąsias dvi Lietuvos ledo ritulio čempionato reguliariojo sezono vietas iškovoję klubai užsitikrina teisę iškart žaisti atkrintamųjų varžybų pusfinalyje, likusios keturios kovos ketvirtfinalyje.