Titulinis » Naujienos » Sostinės ledo ritulio akademija renka mergaičių komandą!

Sostinės ledo ritulio akademija renka mergaičių komandą!

2017-10-16
Moterų ledo ritulys Lietuvoje gyvuoja jau trečiąjį sezoną, tačiau iki šiol Lietuvos moterys ir merginos turėjo galimybę prisijungti prie jau esamų dviejų komandų tik sulaukusios paauglystės. Todėl mergaitės treniruodavosi kartu su berniukų komandomis.
 
Tačiau Sostinės ledo ritulio akademija šį sezoną nusprendė suburti visas Lietuvos mergaites (iki 10 metų) į vieną komandą. Tai būtų pirmoji Lietuvoje ir vienintelė tokio amžiaus mergaičių ledo ritulio komanda, kuri jau kitą sezoną rungtyniautų nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos čempionate, o ateityje galbūt sudarytų ir nacionalinės moterų ledo rinktinės pagrindą.
 
Prieš trejus metus pradėjęs augti moterų ledo ritulys Lietuvoje įgauna pagreitį. Jau trečią sezoną gyvuojanti merginų komanda „Hockey Girls“ nusprendė jėgas išbandyti Latvijos moterų ledo ritulio čempionate, o antrąjį sezoną treniruojasi spačiai tobulėjanti „Hockey Stars“ ekipa.
 
Šiuo metu Lietuvoje ledo ritulį žaidžia apie 60 moterų ir mergaičių. Vyresnės jungiasi prie merginų komandų, jaunesnės konkuruoja su berniukais. Tačiau unikali galimybė suburti mergaičių komandą pasitaikė pirmą kartą.
 
Tad kviečiame visas aktyvias mergaites nuo 5 iki 10 metų išbandyti ledo ritulį ir prisijungti prie Sostinės ledo ritulio akademijos mergaičių komandos.
Galbūt po 10 metų jos gins šalies garbę nacionalinėje moterų ledo ritulio rinktinėje?
 
Registracija ir išsamesnė informacija tel. +37067098009, el.p.: info@ledoritulioakademija.lt