Titulinis » Naujienos » „Steeldogs“ klube liekantis A.Bosas: „Su D.Kumeliausku ant ledo varžovams sukursime pragarą“

„Steeldogs“ klube liekantis A.Bosas: „Su D.Kumeliausku ant ledo varžovams sukursime pragarą“

2016-06-26
sportas.lt informacija
 Praėjusio sezono Anglijos „Premier“ ledo ritulio lygos naudingiausiu žaidėju išrinktas 25-erių metų puolėjas Arnoldas Bosas dar sezoną rungtyniaus Šefildo „Steeldogs“ klube. Apie tai pranešė oficialus komandos puslapis internete.
 
„Žinojome, kad Arnoldą išsaugoti komandoje po tokio nuostabaus sezono bus sunku, tačiau „Steeldogs“ savininkai viršijo mano lūkesčius ir padarė viską, kad jis liktų mūsų gretose. Arnoldas yra vienas talentingiausių žaidėjų, kokius esu treniravęs Šefilde. Jis smūgiuoja tarsi iš patrankos, kiekvienose rungtynėse atiduoda visas jėgas ir yra puikus komandos draugas“, - džiaugėsi „Steeldogs“ treneris Gregas Woodas.
 
Naujajame sezone A.Bosas nebus vienintelis lietuvis „Steeldogs“ klube. Kartu su juo rungtyniaus ir kitas Lietuvos vyrų ledo ritulio rinktinės narys Donatas Kumeliauskas.
 
„Buvau labai patenkintas pirmuoju sezonu Šefilde. Susiradau čia naujų draugų ir užmezgiau ypatingą ryšį su ekipos sirgaliais. Matydamas, kokio lygio legionierius ekipos įsigijo, esu įsitikinęs, jog pirmenybių lygis dar labiau išaugs. Esu laimingas, jog komandoje žais ir Donatas. Kartu su juo kasmet žaidžiame Lietuvos rinktinėje, be to, esame rungtyniavę ir viename klube Kazachstane. Manau, kad su juo kartu sukursime varžovams pragarą ant ledo“, - kalbėjo A.Bosas.
 
Per 54 praėjusio sezono rungtynes A.Bosas įmušė 50 įvarčių ir atliko 37 rezultatyvius perdavimus.