Titulinis » Naujienos » Su Drezdeno klubu sutartį pasirašęs T.Kumeliauskas džiugina įvarčiais (2 VIDEO, T.Kumeliausko įvartis)

Su Drezdeno klubu sutartį pasirašęs T.Kumeliauskas džiugina įvarčiais (2 VIDEO, T.Kumeliausko įvartis)

2017-12-02
hockey.lt informacija
 Prieš kelias dienas sutartį su Vokietijos antrosios lygos DEL2 Drezdeno „Eislowen“ klubu  pasirašęs 26-erių Lietuvos rinktinės puolėjas Tadas Kumeliauskas ir toliau džiugina sirgalius įvarčiais.
 
Po dviejų peržiūros rungtynių padėjęs parašą ant sutarties su klubu lietuvis ketvirtajame mače penktadienio vakarą pelnė dar vieną įvartį, tačiau tai nepadėjo „ledo liūtams“ iškovoti pergalės. Drezdeno klubas išvykoje 2:5 (0:1, 2:4, 0:0) nusileido Ravensburgo „Towerstars“ ledo ritulininkams.
 
T.Kumeliauskas pelnė pirmąjį klubo įvartį (26:54), po kurio sušvelnino atsilikimą iki 1:2.
 
 
 
Tai buvo antrasis puolėjo įvartis per keturias rungtynes. Savo sąskaitoje puolėjas dar turi rezultatyvų perdavimą.
 
T.Kumeliauskas šią vasarą jau buvo pakabinęs pačiūžas ant vinies ir pradėjęs trenerio karjerą. Dėl nesibaigiančių traumų sportininkui nebeliko nieko kita kaip ieškotis naujos veiklos.
 
Prieš kelerius metus Suomijos aukščiausioje lygoje žibėjęs puolėjas patyrė pora traumų, kurias nesėkmingai gydė Suomijos gydytojai.
 
Tik apie T.Kumeliausko vargus sužinojus Lietuvos rinktinės vyriausiajam treneriui Berndui Haakei, pastarasis iš savo lėšų užsakė gydymą Vokietijoje, kur ledo ritulininkas buvo pastatytas ant kojų ir vėl pradėjo profesionaliai sportuoti.
 
Vienas geriausių šalies ledo ritulio puolėjų su Vokietijos klubu pasirašė sutartį iki sezono pabaigos, nors buvo sulaukęs ir kitų šalių aukščiausiųjų lygų klubų dėmesio, tačiau žaidybinės praktikos stokojančiam lietuviui pirmieji sutartį pasiūlė vokiečiai.