Titulinis » Naujienos » Su Vilniaus savivaldybės atstovais aptartos sostinės ledo ritulio klubų finansavimo galimybės

Su Vilniaus savivaldybės atstovais aptartos sostinės ledo ritulio klubų finansavimo galimybės

2018-11-29
hockey.lt informacija
Asociacijos „Hockey Lietuva“ atstovai vizito į Vilniaus savivaldybę metu įteikė padėką sostinės vicemerui Linui Kvedaravičiui už miesto pagalbą rengiant tarptautinį „Turkish Airlines Baltic Challenge Cup“ turnyrą bei aptarė sostinės ledo ritulio klubų finansavimo klausimus.
 
Susitikime su meru dalyvavo asociacijos „Hockey Lietuva“ generalinis sekretorius Vaidas Budrauskas bei tarybos narys Mindaugas Marcinkevičius, kurie pasinaudojo proga padėkoti miestui už pagalbą rengiant tarptautinį ledo ritulio turnyrą „Turkish Airlines Baltic Challenge Cup“. Lapkričio 8-11 dienomis vykęs turnyras pritraukė kiek daugiau nei 7800 žiūrovų bei sulaukė gerų žodžių iš turnyre dalyvavusių rinktinių atstovų.
 
Be padėkos įteikimo susitikime buvo aptartos ir sostinės ledo ritulio klubų finansavimo galimybės. Pokalbyje su vicemeru buvo kalbama apie Lietuvos čempionate besivaržančių ir į kitais metais startuojančias Baltijos lygos pirmenybes pretenduojančių „Hockey Punks“ ir „Geležinio Vilko“ komandų galimybes susilaukti finansinės pagalbos miestui skirstant lėšas sostinės klubams.